کد خبر:۳۳۴۲۹۰
موسوی لارگانی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

ثروتمندان بیش از فقرا یارانه دریافت می‌کنند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اجرای نادرست قانون هدفمندی یارانه‌ها گفت: حال حاضر سهم یارانه‌ای که ثروتمندان دریافت می‌کنند، چندین برابر یارانه افراد متوسط و فقیر جامعه است.

سید ناصر موسوی لارگانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به لزوم حذف یارانه ثروتمندان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر سهم یارانه‌ای که ثروتمندان دریافت می‌کنند، چندین برابر یارانه افراد متوسط و فقیر جامعه است.


وی افزود: یکی از توجیهات دولت دهم برای اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها این بود که می‌گفت 30 درصد جامعه در حال حاضر 70 درصد انرژی کشور را مصرف می‌کنند و باید این روند را تغییر داد.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: استدلال دولت این بود که باید یارانه در دست این 30 درصد جامعه را بگیریم و به 70 درصد مابقی بدهیم، اما این اتفاق به رقبا وجود اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها رخ نداد.


وی با اشاره به اجرای نادرست قانون هدفمندی یارانه‌ها اظهار داشت: از اول قرار بود به دلیل پرمصرف بودن این افراد از آن‌ها خسارت دریافت شود نه اینکه به همان‌ها دوباره یارانه پرداخت کنیم. به عنوان مثال برخی افراد 5 یا حتی بیشتر از این خودرو دارند و همین سهمیه‌بندی بنزین که ماهیانه 60 لیتر به افراد اختصاص می‌دهد شاید برخی از ناکافی بودن آن گلایه داشته باشند اما با محاسبه اختلاف قیمت 300 تومانی همین 60 لیتر بنزین در یکسال آن هم برای چند خودرو مبلغ هنگفتی می‌شود که ناحق است.


نماینده مردم فلاورجان در خانه ملت تصریح کرد: فرد فقیری که حتی یک خودرو هم ندارد قطعا یارانه کمتری دریافت می‌کند با وجود اینکه قرار چیز دیگری بود.


موسوی لارگانی در پایان تاکید کرد: در حال حاضر تمامی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی پیگیر این موضوع می‌باشند تا حداقل یارانه کسانی که دارای درآمد بالایی هستند، حذف شده و از یک سو به بخش تولید و صنعت اختصاص پیدا کند و از سوی دیگر شاید بتوان به افراد ضعیف‌تر جامعه یارانه بیشتری پرداخت کرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار