کد خبر:۳۳۵۱۴۲
آخوندی خبر داد:

بررسی راهکار ایجاد صندوق پس‌انداز مسکن روستایی/ با کسری 600 هزار واحدی مسکن روستایی مواجه‌ایم

وزیر راه و شهرسازی از اعضای جلسه شورای هماهنگی مسکن این وزارتخانه با اشاره به کسری 600هزار واحدی مسکن روستایی درخواست کرد تا راهکارهای ایجاد صندوق پس‌انداز مسکن روستایی را مورد بحث و بررسی قرار دهند.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، عباس آخوندی در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مسکن این وزارتخانه به لزوم ایجاد نوعی صندوق پس‌انداز مسکن روستایی اشاره کرد و گفت: باتوجه به چشم انداز اعطای تسهیلات از سوی بانکها باید به ایجاد چنین صندوق‌هایی فکر کرد.

 

وی با بیان اینکه همواره اندیشه ایجاد صندوق پس‌انداز مسکن روستایی تا جایی پیش رفته و بعد از آن متوقف شده است ، اظهار داشت: دولت‌ها در زمان پولداری خود رفتاری می‌کنند که پس از آن نمی‌توان انتظار بازگشت به رویه عادی در شرایط بی‌پولی را داشت. چنین روندی باعث تندروی و کُند روی‌های شدید در ساخت واحدهای مسکونی روستایی می‌شود.

 

بنابراین گزارش، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مسکن با اعلام این که در حال حاضر با کسری 600هزار واحدی مسکن روستایی مواجه هستیم، گفت: بر اساس ارزیابی سال 92، 65.4 درصد واحدهای مسکونی روستایی از نظر سازه بی‌دوام هستند.

 

علیرضا تابش در ادامه با اشاره به اینکه طبق برنامه بهسازی یک میلیون و 957 هزار واحد مسکونی به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار شده بود، اظهار داشت: تاکنون برای یک میلیون و 621 هزار واحد عقد قرارداد شده و از این تعداد یک میلیون و 415 هزار واحد به اتمام رسیده است.

 

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تصریح کرد: از سال 84 تا کنون بازسازی بیش از 300 هزار واحد مسکونی نیز توسط این نهاد انجام شده است.

 

بررسی تازه‌ترین وضعیت فروش اقساطی و افتتاح واحدهای مسکونی مهر، دستور دیگر جلسه امروز شورای هماهنگی مسکن به ریاست وزیر راه و شهرسازی بود که معاون امور مسکن و ساختمان این وزارتخانه ، خواستار همکاری تنگاتنگ همه بخش‌ها برای رفع مشکلات موجود شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار