اعضاي کميسيون ويژه مجلس با رئيس جمهور ديدار مي‌کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۵۷۲
29 تيرماه

اعضاي کميسيون ويژه مجلس با رئيس جمهور ديدار مي‌کنند

رئيس کميسيون ويژه بررسي طرح تحولات اقتصادي مجلس شوراي اسلامي گفت: اعضاي اين کميسيون يکشنبه هفته آينده با رئيس جمهور ديدار مي کنند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني خانه ملت، غلامرضا مصباحي‌ مقدم محور اين ديدار را تبادل نظر با دکتر محمود احمدي نژاد در خصوص لايحه هدفمند کردن يارانه‌ها بيان کرد که در کميسيون ويژه به تصويب رسيده است.

وي يادآور شد: برگزاري اين ديدار از سوي نماينده دولت که در جلسات کميسيون ويژه مجلس حضور داشت، پيشنهاد شد که مورد توافق اعضا قرار گرفت.

مصباحي مقدم با تاکيد بر اينکه در بعضي از بندهاي لايحه هدفمند کردن يارانه‌ها، ميان اعضاي کميسيون و نمايندگان دولت اختلاف نظر وجود دارد، خاطرنشان کرد: در صورتي که در تبادل نظر با دولت نياز به بازنگري در برخي مصوبات کميسيون احساس شد، با موافقت اعضاي کميسيون اين بازنگري انجام مي شود.

رئيس کميسيون ويژه بررسي طرح تحولات اقتصادي مجلس شوراي اسلامي همچنين گفت: ‌مصوبات کميسيون تا قبل از ارائه به صحن ‌علني مجلس و هيات رئيسه امکان بازنگري از سوي اعضا را دارد، البته در صورتي که دو سوم اعضا موافق باشند، بازنگري امکان پذير خواهد بود./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار