برخورد ريشه‌اي مجامع بين‌المللي با اسلام ستيزي و نژاد پرستي ضروري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۵۷۹
بيانيه زنان تجمع كننده مقابل سفارت آلمان؛

برخورد ريشه‌اي مجامع بين‌المللي با اسلام ستيزي و نژاد پرستي ضروري است

زنان تجمع كننده مقابل سفارت آلمان در بيانيه‌اي اعتراض خود را به شهادت بانوي محجبه مصري ابراز داشته و تصريح كردند: برخورد ريشه‌اي و قانوني مجامع بين‌المللي با روند رو به رشد اسلام ستيزي و نژاد پرستي در كشوري‌هاي اروپايي ضروري است.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، زنان مسلمان ايران در تجمعي كه عصر امروز در مقابل سفارت آلمان برگزار شد با شعارهايي نظير بانوي محبت و ايمان شهادتت مبارك»، «سكوت هر مسلمان خيانت است به قرآن»، «حجاب ما اصالت است نشانه نجابت است»، « مدعيان حقوق مرگ به نيرنگتان خون شهيد حجاب مي چكد از چنگ‌تان» و «اسلام پيروز است استكبار نابود است»، سر مي‌دادند.

 

لازم به ذكر است، تجمع كتنندگان زن مسلمان در بيانيه‌اي اعتراض خود را به شهادت بانوي محجبه مصري ابراز داشتند كه در اين بيانيه آمده است: داشتن حجاب يكي از حقوق اوليه زن مسلمان است اما در سال‌هاي اخير و در پي موج تبليغات اسلام ستيزي در غرب از سوي سياست‌مداران و امپراطوري‌هاي رسانه‌اي خطرات جدي براي محجبه ايجاد شده است و زنان مجبه و مسلمان در غرب براي حفظ حقوق فردي خود در انتخاب نوع پوشش چادر دچار محدوديت شده است.


در ادامه اين بيانيه آمده است: مروه، با داشتن مدرك دكتراي داروسازي به علت داشتن حجاب نتوانسته بود شغلي براي خود پيدا كرده و حتي حضور او همراه كودك خردسالش در پارك بازي كودكان از سوي مردي كه تحت القائات رسانه‌ها و سياست مداران غربي قرار داشته است، تحمل نمي‌شد و مورد تعرض قرار گرفته و حجاب از سر او گرفته مي‌شد.

 

در اين بيانيه آمده است: طبيعي ترين امر در اين حالت مراجعه به مراجع قضايي و استيفاي حقوق انساني است كه اين مراجع قضايي در نهايت با قتل فجيع اين بانوي مسلمان و طفل سه ماهه و مجروحيت شديد همسر مروه در مقابل ديدگان كودك خردسالش اتفاق افتاد.

 

اين بيانيه افزوده است:‌ اين جنايت اگر چه از لحاظ ابعاد انساني بسيار دلخراش و مصيبت بار است، اما از آنجا كه در پشت پرده آن حركاتي سامان يافته وجود دارد نياز به توجه داشته و استفاده از ابزارهاي بازدارنده، بسيار ضروري به نظر مي‌رسد.

در بيانيه زنان مسلمان آمده است: موج اسلام تيزي كه ريشه در تحركات و ساماندهي گسترده توسط صهيونيست‌ها دارد، هر روز ابعاد تازه‌اي مي‌يابد، كه اگر با ممانعت روبرو نشود، احتمال چنين فجايعي قابل پيش بيني بوده و روند نگران كننده‌اي را طي خواهد كرد.

 

اين بيانيه خاطرنشان كرده است: قتل مروه يك نمونه از اين موج خطرآفرين در عرصه بين المللي و حركتي سازمان يافته است كه مي‌كوشد با ايجاد بد بيني بين پيروان اديان و القاي خشونت و اعمال آن توسط غير مسلمانان، مسلمانان را وارد نبردي نابرابر كنند.

اين بيانيه در پايان آورده است:‌ از اين رو جمع حاضر به نمايندگي از زنان جامعه ايران اسلامي ضمن محكوم كردن اين قبيل جنايت‌هاي از پيش طراحي شده توسط مدعيان دروغين حقوق بشر اروپايي، خواهان برخورد ريشه‌اي و قانوني مجامع بين‌المللي مدافع حقوق بشر و اصول دموكراسي و آزادي، با نقض فاحش حقوق زنان مسلمان به ويژه روند رو به رشد اسلام ستيزي و نژاد پرستي در كشوري‌هاي اروپايي و جوامع غربي هستيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار