کد خبر:۳۳۶۵۷۲

مامور قلابی راهزن مسلح جاده‌ جهرم- شیراز/ جزئیات سرقت 267 میلیونی

فرمانده انتظامی شهرستان جهرم از دستگیری فرد مأمور نمایی که با تهدید سلاح مبلغ 267 میلیون ریال سرقت کرده بود خبر داد.

سرهنگ ملک زاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع سرقت مسلحانه از راننده یک خودرو در جاده جهرم-شیراز مأموران پلیس آ‌گاهی شهرستان مأموریت داشتند دستگیری مجرم را به صورت ویژه پیگیری کنند.



فرمانده  انتظامی شهرستان جهرم  ادامه داد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد یک مرد جوان تحت پوشش مأمور سوار خودرو مال باخته شده و با تهدید سلاح  گرم اقدام به سرقت  2 میلیون ریال وجه نقد و انتقال 265 میلیون ریال از کارت بانکی وی کرده است.



سرهنگ ملک زاده تصریح کرد: مأموران فرد سارق را شناسایی و در مخفیگاهش دستگیر کردند که در بازرسی از مخفیگاه وی یک قطعه سلاح گرم و وجه نقد مسروقه کشف شد.



فرمانده انتظامی شهرستان جهرم با بیان این که متهم جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد به شهروندان هشدار داد: در صورتی که افرادی با پوشش مأمور به شما مراجعه کرده و به صورت غیر متعارف با شما برخورد کردند مراتب را از طریق فوریت‌های پلیس  110 اطلاع دهند.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار