آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۶۹۳۷
مرکز پژوهش‌های مجلس اعلام کرد

بانک‌های ملی، پارسیان و تجارت دارای بالاترین معوقات بانکی/ 61 نفر بدهکار بالای 100 میلیارد

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی بانک‌های ملی، پارسیان و تجارت را دارای بیشترین معوقات بانکی اعلام کرد.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، سلیمانی، مدیر گروه بازارهای مالی مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به انتشار گزارش جدید این مرکز درباره معوقات بانک‌ها گفت: بر این اساس از مجموع 87 هزار میلیارد تومان معوقات تسهیلات غیرجاری بانک‌ها، بانک ملی با 13 هزار میلیارد تومان، پارسیان و تجارت نیز هر کدام با 11 هزار میلیارد تومان دارای بیشترین معوقات نظام بانکی کشور هستند.
 
 
سلیمانی افزود: بدهکاران بانکی بالای 100 میلیارد تومان 61 نفر هستند که با 15 هزار میلیارد تومان بدهی 19 درصد کل بدهکاران تسهیلات غیرجاری را شامل می شوند.
 
 
وی در ادامه تصریح کرد: 110 نفر نیز بین 50 تا 100 میلیارد تومان بدهی دارند که در مجموع با 7500 میلیارد تومان 9 درصد بدهکاران را تشکیل می دهند.
 
 
مدیر گروه بازارهای مالی مرکز پژوهش‌های مجلس، تفاوت نرخ سود بانکی با میزان تورم، ضعف در نظارت پیشینی بانک‌ها، وجود مشکلات در صدور اجرایی ثبت و مراحل رویه‌های قضایی، تلاش بدهکاران برای ثبت اموال خود به نام دیگران، نبود اعتبارسنجی برای مشتریان و تهدید به اعلام ورشکستگی از جانب برخی بدهکاران را از مهم‌ترین راه‌های وجود حجم انبوه معوقات بانکی بر اساس گزارش‌های به دست آمده برشمرد.
 
 
سلیمانی افزود: در بسیاری از کشورها معوقات بانکی کمتر از 2 درصد کل تسهیلات اعطا شده را شامل می شود اما در کشور ما این رقم به 15 درصد می‌رسد که این نشان از وضع بغرنج این مسئله در نظام بانکی دارد.
 
 
وی درباره نتایج بدست آمده از گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس نیز گفت: مرکز به عنوان بازوی پژوهشی مجلس گزارش یاد شده را در اختیار نمایندگان قرار خواهد داد تا بتواند به آنان در اصلاح نظام بانکی، بویژه در نحوه پرداخت تسهیلات و بازپرداخت آن کمک کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار