به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، در ادامه 83 امين جلسه علني از چهارمين دوره شوراي اسلامي شهر تهران بررسي اعتراض فرمانداري تهران به مصوبه الزام شهرداري تهران به تسويه ديون اشخاص حقيقي و حقوقي تا پايان سال 92 در دستور كار اعضا قرار گرفت.
عليرضا دبير، رئيس كميسيون برنامه و بودجه شوراي اسلامي شهر تهران در جريان بررسي اين اعتراض گفت: شوراي شهر تهران در راستاي اولويت بخشيدن به پرداخت مطالبات مردم از شهرداري اين مصوبه را تصويب كرده بود كه فرمانداري به آن اعتراض كرده و به منظور تامين نظر فرمانداري جوابيه در اين خصوص تهيه شد و طي آن ضرورت تاييد اداره كل حسابرسي شهرداري تهران تاكيد شده است.
اقبال شاكري، عضو كميسيون عمران و حمل و نقل شوراي شهر تهران در ادامه بررسي اين مصوبه با اشاره به اينكه ديون مناطق و سازمانها و نيز شركتهاي شهرداري مربوط به سالهاي گذشته است اظهار داشت: حجم ديون بيشتر از مقدار اعتباري است كه اختصاص داده شده است و به همين دليل براي مكلف كردن شهرداري ميبايست منابع مالي آن نيز تامين شود كه امكان پذير نيست و نيز با توجه به محدود بودن بودجه مناطق در بحث تخفيف بودجه جاري تا 95 درصد، بودجه نگهداشت تا 73 درصد و بودجه عمراني تا 50 درصد محقق ميشود و به همين دليل نميتوان از شهردار منطقه خواست مطالبات را از اين بودجه بپردازد.
وي افزود: باید راهحلي ديگر بررسي شود و به نظر من ظرف دو ماه آينده شهرداري گزارش دقيقي ارائه كند تا نحوه پرداخت آن بررسي شود چرا كه بدون اطلاعات كافي نبايد با برخوردهاي احساسي شهرداري را به دردسر انداخت.
حافظي، رئيس كميسيون سلامت و محيط زيست شوراي شهر تهران با اشاره به اينكه اين مصوبه موجب به هم ريختن ساختار بودجه ميشود گفت: اعتراض فرمانداري درست است و ما نميتوانيم خلاف آن عمل كنيم و بايد ديون را شفاف كنيم.
همچنين اسماعيل دوستي، ديگر عضو شوراي اسلامي شهر تهران در ادامه جريان بررسي اين مصوبه گفت: شهرداري تهران مكلف شده نسبت به تسويه ديون قطعي شده اشخاص حقيقي و حقوقي كه در قالب بودجههاي سنواتي گذشته تا سال 92 است اقدام كند كه با اين مصوبه متوجه خواهيم شد ديون چه قدر است و چه ميزان ميتوانيم پرداخت كنيم.
دبير در ادامه تصريح كرد: پس از تصويب اين طرح جلسات متعددي دراين خصوص براي حسابرسي ديون مناطق تشكيل شده و هم اكنون نيز يك تيم ده نفره در حال بررسي آن هستند و هر سال براي باز پرداخت ديون در بودجه 800 ميليون تومان پيش بيني ميشد اما امسال اين رقم به صد ميليون تومان رسيده است.
محسن سرخو، عضو كميسيون عمران و حمل و نقل شوراي شهر تهران در ادامه بيان داشت: اگر بخواهيم شهرداري اقدام كند ممكن است به هم ريختگيهايي در بودجه ايجاد شود و به نظر من بهتر است به مصوبه عبارت «در قالب متمم بودجه سال 93» را اضافه كنيم.
سالاري، رئيس كميسيون شهرسازي و معماري شوراي شهر تهران در ادامه گفت: اين مصوبه بهانهاي ميشود كه كليه تخصيص هاي بودجه دچار به هم ريختگي شود و با اينكه بنده نيز اين مصوبه را امضا كردم اما پيشنهاد ميكنم اين مصوبه مجدد در كميسيون تلفيق بررسي شود.
لازم به ذكر است، در ادامه جريان بررسي اين مصوبه ساير اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران نيز نظرها و پيشنهادها و انتقادها خود را مطرح كردند و در نهايت پس از بحث و بررسي جوابيه اعتراض فرمانداري به تصويب اكثريت اعضا رسيد.