امکان ارائه بيش از 90 درصد اظهارنامه ها به صورت الکترونيکي
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، علي اکبر عرب مازار امروز در مراسم هفته فرهنگ ماليات اين اقدام را گامي بزرگ به سوي تحقق دولت الکترونيک و صرفه جويي قابل توجه در وقت و هزينه مؤديان مالياتي دانست و گفت: اين کار همچنين ضمن نظام بخشيدن به اين بخش از ماليات کشور، سرعت قابل توجهي نيز در فرآيند امور ايجاد کرده است.
وي اصلاح ساختار مالياتي کشور را يکي از محورهاي طرح تحول اقتصادي دانست و گفت: در يک سال اخير برنامه هاي مهمي در اين باره اجرا شده است که قانون ماليات بر ارزش افزوده ازجمله آنهاست.
رئيس کل سازمان امور مالياتي افزود: تا کنون سه دوره اظهارنامه هاي ماليات بر ارزش افزوده دريافت شده است و مي توان گفت مرحله نخست اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده به خوبي انجام شده است.
عرب مازار درباره وصول درآمدهاي مالياتي در سال 87 نيز گفت: به رغم حمايت مالياتي از برخي مشاغل و مؤديان مالياتي 110 درصد از درآمدهاي مالياتي محقق شده است که اين، از شکستن رکورد اين موضوع حکايت دارد.
وي با اشاره به اجراي بخش هاي ديگري از طرح جامع مالياتي، اظهار داشت: در اين زمينه زيرساخت هاي لازم فراهم و بسياري از طراحي ها اجرا شده است.
رئيس کل سازمان امور مالياتي با بيان اينکه همه ساله مؤديان و دست اندرکاران نمونه بخش ماليات معرفي مي شوند، تصريح کرد: اين معرفي، بر اساس شاخص هاي تعريف شده در اين زمينه است و به معناي اين که ساير مؤديان جايگاه خاصي در نظام مالياتي کشور ندارند، نيست./انتهاي پيام/