به گزارش گروه بین الملل "خبرگزاری دانشجو"، چندی پیش پایگاه اینترسپت با انتشار اسنادی، از جاسوسی شرکت آلمانی فاین فیشر علیه شهروندان بحرینی پرده برداشت.
بر اساس مستندات این گزارش، شرکت آلمانی فاین فیشر با نظارت بر فعالیت های نهادهای حقوق بشر و رهبران جریان های آزادی خواه بحرین، رژیم آل خلیفه را در سرکوب جنبش های مردمی یاری رساند.
زید الیسا، کارشناس مسائل خاورمیانه، با اشاره به فعالیت غیرقانونی شرکت آلمانی در بحرین می گوید: نکته جالب توجه این که دولت آلمان از سویی داعیه دار شکایت از آمریکایی ها برای شنود خارج از عرف سخنان سیاستمداران خود بوده و از سوی دیگر رژیم دیکتاتور بحرین را در جاسوسی علیه فعالان بحرینی یاری می رساند.
مردمی که میهن خود را در اشغال نیروهای عربستان می بینند و به جرم آزادی خواهی و مخالفت با دیکتاتوری، توسط نیروهای امنیتی بحرین به شدیدترین وجه دستگیر، شکنجه و زندانی می شوند، سایه جاسوسی گسترده غرب را بر سرخود احساس می کنند.
این نقض آشکار حقوق شهروندان، بر خلاف اظهارات صریح دولتمردان آمریکا و آلمان که مدعی دفاع از مردم سالاری و حقوق مردم هستند، پرده از چهره واقعی مدعیان دروغین حقوق بشر کنار می زند.
حمایت دولت های غربی از رژیم های دیکتاتور منطقه از جمله عربستان و بحرین، نشان می دهد نقطه نظرات ایشان، جز شعارهای تبلیغاتی از کوچکترین وجاهت قانونی برخوردار نبوده و پشتیبانی از رای اکثریت در این کشورها بی اهمیت تلقی می شود.
التاجر، فعال بحرینی از قربانیان جاسوسی رژیم آل خلیفه، در این باره می گوید: "خوشحالم که نفوذ این رژیم دیکتاتور در زندگی خصوصی مردم برای جهانیان به اثبات رسید. دژخیمانی که با فیلمبرداری از شهروندان در منازل خود و در حالت برهنه، اقدام به جاسوسی از ایشان می کرد، الان رسوای افکار عمومی شده است.
همچنین بر اساس گزارش بلومبرگ در سال 2011، زیمنس و نوکیا اطلاعات محرمانه کاربران و فعالان بحرینی از ریز مکالمات گرفته تا متون پیام ها را در اختیار رژیم بحرین قرار داده است. از سوی دیگر، ایالات متحده همچنان به فروش سلاح های کشتار جمعی به رژیم آل خلیفه ادامه می دهند.