گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛مهدی چراغ زاده- این روزها همزمان شده است با تاریخ پیام تبریک میتران رئیسجمهور فرانسه به شهید رجایی و پاسخ تند شهید رجایی به رئیسجمهور فرانسه ونیز عکسالعمل امام خمینی «ره» در قبال این ماجرا.
کیومرث صابری «گلآقا» که متن جوابیه شهید رجایی به میتران را نوشته بود میگوید: «شهید رجایی که رئیسجمهور شد فرانسوا میتران رئیسجمهور سوسیالیست فرانسه بود و برای شهید رجایی پیام تبریک فرستاد. آقای رجایی از من خواستند جوابیه را بنویسم و من هم به خاطر اینکه فرانسه مأمنی امن برای بنیصدر و منافقین شده بود جوابیه ای تند نوشتم و شهید رجایی این جوابیه ی انقلابی و نسبتاً تند را برای او ارسال کردند.
پسازاین موضوع که به دیدار امام رفته بودند پس از برگشت به ما گفتند که امام امروز جوری گوش من را کشید که به عمرم کسی چنین گوش من را نکشیده بود. این اصطلاح خود ایشان بود، گفتیم چه طور؟ گفت: امام به من گفتند: یک کسی به تو تبریک گفته است، تبریک عرض میکنم، تو بهعنوان یک مسلمان باید بگویی متشکرم. تو چه جوری میزنی تو دهان رئیسجمهور یک مملکت. ادبمان کجا رفته است.
شهید رجایی چند روز بعد مجدداً به دیدار امام میرود و بازهم درباره این موضوع با امام صحبت میکند که گویا امام به ایشان گفته بودند آن مطالبی که شما در پاسخ میتران آوردهاید مطالب درست و متینی است اما این نامه پاسخ یک رئیسجمهور به رئیسجمهور دیگر نیست و شما شأن ریاست جمهوری را رعایت نکردهاید و رجایی چون صداقت داشت این را به ما گفت» شهید رجایی و بنده بهاشتباه خودمان پی بردیم و حرف امام را پذیرفتیم و از ایشان عذرخواهی کردیم.
حجتالاسلام والمسلین دکتر حسن روحانی نیز با کارنامه ای درخشان از سوابق و فعالیتها و مجاهدتهای انقلابی در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در سال 92 رأی آورد و بهعنوان یازدهمین رئیسجمهور انتخاب شد.
دکتر حسن روحانی تاکنون در سمتهای مختلفی در خدمت انقلاب اسلامی بوده است که بخشی از فعالیتهای وی در دوران پس از انقلاب ازاینقرار است: نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری از سال ۱۳۷۸، و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از سال ۱۳۷۰ است. روحانی از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴ دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و رئیس تیم هستهای و مذاکرهکننده ارشد ایران با سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و بریتانیا در مورد برنامه هستهای ایران، از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۲ عضو شورای عالی امنیت ملی به نمایندگی از رهبر جمهوری اسلامی ایران و از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۹۲ رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز بوده است.
در دوران قبل از انقلاب نیز دکتر حسن روحانی فعالیتها و مبارزههای زیادی را علیه رژیم سفاک پهلوی در کارنامه خود دارد، وی همچنین نخستین کسی بود که در دوران تاریک رژیم ستمشاهی لقب «امام» را برای بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی برگزید و ایشان را امام خمینی خواند.
دکتر حسن روحانی همیشه خود را یار انقلاب و رهبری و پیرو راستین خط امام میداند و سعی دارد بر همین خط استوار بماند و در دروان ریاست جمهوری نیز مشی امام خمینی «ره» را چه قبال در مسائل داخلی و چه در قبال مسائل خارجی دنبال کند.
اما در این میان برخی از حرکات رئیسجمهور منتخب ملت ایران باعث انتقاداتی شده که در پاره ای از اوقات باعث ایجاد حواشی زیادی میشود.
حجتالاسلاموالمسلمین دکتر روحانی رئیسجمهوری اسلامی ایران در همایش سالانه سفرای ایران در خارج از کشور با ادبیاتی که آن را برگرفته از امام خمینی میداند در بخشی از سخنان خود خطاب منتقدان داخلی و متعهد بهنظام گفته است: «هر وقت مذاکره میشود عده ای میگویند ما میلرزیم، خب به جهنم بروید جایی که نلرزید.»
باید از دکتر حسن روحانی پرسید که وقتی امام خمینی «ره» در مورد ادبیات تند شهید رجایی رئیسجمهور کشورمان در قبال رئیسجمهور فرانسه که کشورش را پناه گاهی امن برای بنیصدر و مجاهدین کرده بود، شهید رجایی را بشدت توبیخ میکند در قبال منتقدین داخلی دلسوز و وفادار بهنظام، آیا این ادبیات تند و توهینآمیز شما بهعنوان یک مسلمان، روحانی، رئیسجمهور اسلامی ایران، عضو مجلس خبرگان را میپسندد؟
آیا شایسته نیست اکنون حضرتعالی نیز مانند رئیسجمهور شهید کشورمان محمدعلی رجایی و همکارانشان که به خاطر جوابیه تندشان عذرخواهی کردند، شما نیز مشی شهدا و امام را در پیش بگیرید و با عذرخواهی به خاطر این ادبیات تند باعث رضایت امام و شهدایی شوید که معتقدیم روحشان شاهد و ناظر اعمال ما است؟