آخرین اخبار:
کد خبر:۳۴۹۵۷۷
جزینی در دوره خط امام:

بسیج حوزه و دانشگاه باید اسلام را به جهان عرضه کنند

یک استاد دانشگاه گفت: بسیج جایگاه نیروهای ارزشی و امید مظلومان و افراد خاکی است و باید بسیج حوزه و دانشگاه، اسلام را به بسیجیان جهان عرضه کند و به فکر یک حکومت جهانی اسلامی باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر جزینی در جمع دانش پژوهان دوره دوم خط امام در سالن اجتماعات اردوگاه دشت بهشت شاندیز گفت: امام در سال های آخر زندگی خود چند پیام مهم دادند که در یک مورد به پذیرش قطعنامه اشاره کردند.


وی ادامه داد: اگر امام قطعنامه را نمی پذیرفت بعدها افرادی می گفتند که اگر امام بود این کار انجام نمی شد؛ در حالی که پذیرش قطعنامه نشان داد منفعت اسلام گاهی انسان را مجبور می کند جام زهر را بنوشد.


این استاد دانشگاه با بیان اینکه بسیج میقات پا برهنگان است، افزود: هر اندازه که فرد بسیجی باشد، باید هوشیارتر در کمین دشمن باشد و میزان ارتباط گیری دانشجو و طلبه به همان نحوی باشد که مقصود امام خمینی (ره) بود.


جزینی با بیان اینکه بسیج حوزه و دانشگاه باید اسلام را به جهان عرضه کند، خاطرنشان کرد: بسیج جایگاه نیروهای ارزشی و امید مظلومان و افراد خاکی است و باید بسیج حوزه و دانشگاه اسلام به بسیجیان جهان عرضه کنند و به فکر یک حکومت جهانی اسلامی باشند.


وی به بیانات مقام معظم رهبری پس از فوت امام (ره) اشاره کرد و گفت: بر اساس بیانات رهبر انقلاب نباید دانشجوی بسیجی دشمن کمین گرفته را از یاد ببرد و بهتر است جوانی را در دشمن شناسی مغتنم بشمارید.


این استاد دانشگاه ضمن انتقاد از کسانی که می خواهند بسیج را جناح بندی کنند، یادآور شد: بسیج مال همه است و نباید خود را جناحی کرده و حتی نباید رقیب دیگر تشکل های دانشجویی باشد.


جزینی افزود: با هر سلیقه سیاسی پایبند به ارزش های انقلاب و آماده مبارزه باشید و بدانید سلاح بسیجی، ایمان صادقانه و منطق مستحکم است.


وی در پایان با بیان اینکه خودسازی، هوشمندی و پایداری از جمله نیازهای بسیج است، گفت: انقلاب نیاز به بسیج دارد و فتح الفتوح انقلاب، نورانی کردن جوانان و متوجه کردن جوان به مصرف کردن جوانی در راه انقلاب و اسلام است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار