کد خبر:۳۵۰۲۵۱
صياح در دوره خط امام(ره):

دومين انقلاب ايراني‌ها در كاهش نرخ باروري بوده است/پيام "مهار تورم راه افزايش جمعيت است" دروغي بيش نيست

يك استاد حوزه و دانشگاه گفت: نرخ باروري دنيا در طول 20 سال گذشته 40 درصد كاهش داشته است و اين در حالي است كه ايراني‌ها دومين انقلاب را پس از انقلاب سال 57 در كاهش نرخ باروري انجام دادند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، صياح در جمع دانش پژوهان دوره خط امام(ره) در سالن اجتماعات اردوگاه دشت بهشت شانديز گفت: روستا مولفه توليد و شهر مولفه مصرف است و متاسفانه امروز در مولفه مصرف 70 درصد جمعيت كشور گنجانده شده‌اند.

 

وي افزود:‌ نرخ رشد جمعيتي كشور ما هنوز منفي نشده است؛ اما رشد مواليدي نيز كه وجود دارد نرخي سوري است كه نمي‌توان به آن دلخوش كرد.

 

اين استاد دانشگاه ضمن انتقاد از برخي افراد كه مي‌گويند وضعيت جمعيتي در كشور مطلوب است و شما متوهم شده‌ايد، تصریح كرد: در سال 65 جمعيت زنان در سن باروري در كشور ده ميليون نفر بود كه از  اين تعداد جمعيت دو ميليون و 200 هزار نوزاد متولد شد؛ اما در سال 90 در حالي كه جمعيت زنان در سن باروري به بيش از دو برابر رسيده بود؛ اما متاسفانه ميزان فرزندان متولد شده از اين زنان چهار برابر كمتر از سال 65 مي‌باشد.

 

وی با بيان اينكه اين حقيقت متاسفانه حاصل سبك زندگي غلط مي‌باشد، افزود: كاهش جمعيت در جهان امري طبيعي است كه براي تمام كشورها اتفاق افتاده؛ اما متاسفانه ايران در سقوطي يكباره كاهش جمعيتي را به دنبال داشته است كه موجب حيرت جهان شده است.

 

نرخ باروري در جهان در طول 20 سال گذشته كاهش معقولانه‌اي داشته است

 

وی با بيان اينكه نرخ باروري در كشورهاي مسلمان در طول 20 سال گذشته 40 درصد بوده است و ديگر كشورهاي جهان آمار 30 درصدي را پشت سر مي‌گذارد، گفت: نرخ باروري دنيا در طول 20 سال گذشته 40 درصد كاهش داشته است و اين در حالي است كه ايراني‌ها دومين انقلاب را در كاهش نرخ باروري پس از انقلاب سال 57 انجام دادند و در طول 20 سال گذشته 70 درصد در كاهش جمعيت رشد داشته‌اند.

 

اين استاد دانشگاه ضمن انتقاد از اين رفتار تصریح کرد: چنين سرعت كاهشي در نرخ رشد جمعيت در تاريخ بشر در گزاره‌هاي جمعيتي بي‌نظير بوده است و مصداق اين صحبت من در مقالات غربي مشاهده مي‌شود كه جهان را به گريه در خصوص ايران وادار كرده است؛ زيرا در اين مقالات عنوان شده ايران به پرتگاه جمعيتي رسيده است و اين در حالي است كه خود متوجه نمي باشد.

 

رفتار مسئولان وقت دهه 60 منجر به افزايش تفكر تك فرزندي شد

 

وی با بيان اينكه مسئولان در اواخر دهه 60 تصميم گرفتند كنترل مواليد را از سر بگيرند، بيان داشت: در آن زمان متوسط فرزندآوري هر خانواده 6.6 درصد بود و تلاش مسئولان وقت رساندن اين تعداد به چهار فرزند براي هر خانواده بود.

 

وي ادامه داد: برنامه ريخته شده براساس چهار دوره پنج ساله پايه‌ريزي شد و تلاش مسئولان اين بود كه در نگاه خوش بينانه‌اش در طول 20 سال تعداد فرزندان هر خانواده را به چهار عدد كاهش دهند.

 

اين استاد دانشگاه ضمن انتقاد از عدم دقت مسئولان كشور در اين خصوص تصریح كرد: در سال 1371 يعني چيزي جلوتر از زمان وعده داده شده ما به برنامه‌ ريخته شده رسيديم و توانستيم تعداد فرزندان را به چهار عدد كاهش دهيم؛ در حالي كه بايد برنامه كنترل مواليد در اين زمان نقض مي‌شد، در عملي حيرت آور در حالي كه ما 20 سال جلوتر از زمان وعده داده شده روند كاهش جمعيت خود را به تعداد مورد نظر رسانده بوديم، در سال 72 مجلس قانوني را تصويب كرد كه به نحوي ما را در بحث كنترل جمعيت كمرشكن كرد.

 

این کارشناش با بيان اينكه در اين قانون تصويب شد كه هر خانواده‌اي كه فرزند سوم به بعد را به دنيا بياورد از خدمات و بيمه در خصوص اين فرزند برخوردار نخواهد شد، افزود: اين قانون اشتباه بسيار بزرگي بود آن قدر اشتباه كه شما سراغ نخواهيد داشت؛ موضوعي را كه رهبر در خصوصش با چنين شدتي صحبت کرده باشند و به اشتباه و بدن تصميم خود و مسئولان و تقاضاي بخشش از سوي خداوند اصرار داشته باشند.

 

وی با انتقاد از عاملين اصلي اين سياست‌گذاري نادرست، به نقض رفتار مسئولان پس از بيانات مقام معظم رهبري پرداخت و گفت: تا به امروز كه در اواسط سال 93 هستيم، هيچ شخصيت ديگري در كشور نه تنها به اشتباه خود اعتراف نكرده است؛ بلكه تلاشي در جهت اصلاح امور و ساختارهاي حوزه مسئوليت خود انجام نمي‌دهد.

 

غرب در اوج تحريم وسايل تجهيزات ضدبارداري را تا عمق روستاهاي ما در اختيار مسئولان قرار مي‌دهد

 

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه بايد با ابراز تاسفي عميق از صميم قلب اين سوال را از خود پرسيد كه چرا هنگامي كه ايران در تحريم همه جانبه از سوي غرب بود و حتي نخ بخيه در اختيارش قرار نمي‌گرفت، تمامي وسايل كنترل جمعيت را غرب دست و دلبازانه در اختيار قرار مي‌دهد، تصريح كرد: يونسكو و صندوق بين المللي جمعيت در اوج تحريم ايران براي آخرين روستاهاي ما جديدترين وسايل علم جلوگيري از باروري را ارسال مي‌كنند و هيچ كس از خود نمي‌پرسد هنگامي كه ما همه جوري در تحريم بوده‌ايم چه مي‌شود كه در ساخت وسايل پيشگيري از بارداري نه تنها به صنعت آن دست پيدا مي‌كنيم؛ بلكه مصرف بالا در ميان مردم ما در استفاده از اين وسايل تبديل به عادت مي‌شود.

 

وی ادامه داد: يك همت عالي در مسير خلاف منافع ملي ما در بحث جمعيت به مدت 20 سال است در حال انجام مي‌باشد و ما بايد اكنون به عنوان دانشجوي عالم نخبه و بسيحي از خود بپرسيم چرا درس اجباري تنظيم خانواده را بايد در دانشگاه ها پاس كنيم و چرا هيچ خطبه عقدي براي عروس و داماد خوانده نمي‌شود؛ الا اينكه روش‌هاي جلوگيري از بارداري را گذرانده باشند.

 

وي با انتقاد از رسانه در ايجاد تصوير خانواده‌هاي پرجمعيت و موفق گفت: آيا ما در كتاب هاي آموزشي خود تصويري به غير از خانواد‌ه‌هاي دو يا سه نفره داريم و چرا در سريال‌هاي مطرح تلويزيوني و غيرتلويزيوني مانند سريال هاي مهران مديري در تمام بخش ها حتي يك كودك نيز ديده نمي‌شود.

 

اين استاد دانشگاه ضمن بيان اين نكته كه 33 درصد جمعيت خانواده‌هاي ما تك فرزندي هستند، خاطرنشان كرد: كدواژه‌هاي كنوني غرب در خصوص كنترل جمعيت واژه‌هايي مانند بهداشت بلوغ است دانشجويان بايد مراقب باشند تا تفكر فرزند كمتر لذت زندگي بيشتر را باور نكنند.

 

پنجره جمعيتي يك فرصت براي كشورهاي جهان

 

این کارشناس با بيان اينكه پنجره جمعيتي يك فرصت طلايي و خدادادي براي كشورهاي جهان است، گفت: در صورتي كه يك كشوري تعداد كودكانش كم باشد و جمعيت بالاي 65 سال آن نيز تعداد اندكي را تشكيل دهند و از طرفي جمعيت 15 تا 64 سال آن كشور كه در نرخ توليد نسل مي‌باشند، افزايش داشته باشد پنجره جمعيتي ايجاد مي‌شود.

 

وي ادامه داد: ايران اسلامي از سال 85 پنجره جمعيتي اش باز شده است و در سال 1415 اين پنجره شروع به بسته شدن خواهد كرد؛ اما چرا از اين فرصت مسئولان داخلي ما بهره نمي‌برند و اين در حالي است كه اكنون ما در پيچ رشد زنان در حال بارداري هستيم و متاسفانه اين زنان كه همان كودكان دهه 60 مي باشند حاضر به باروري بيش از يك يا دو فرزند نيستند.

 

شعار «مهار تورم راهي در مسير افزايش جمعيت» دروغي بيش نيست

 

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه مطرح كردن مشكلات اقتصادي به عنوان دليلي بر كاهش جمعيت دروغي بيش نيست، گفت: آيا مردم ساكن در نقاط بالاي شهر استان‌هايمان كه هيچ دغدغه مالي ندارند، خوشبخت بوده و داراي فرزندان بي شمار هستند اين تفكر كه در صورت مهار تورم مي‌توانيم موجب شويم تا مردم به فرزندآوري روي آورند دروغي بيش نيست؛ زيرا بيست سال است كه جمعيت كشور را مهار كرده‌ايم؛ اما زيرساخت‌هاي اقتصادي ما تكان نخورده است.

 

وی ادامه داد: اكنون كشورهاي بزرگ جهان بسته‌هاي تشويقي براي مردم خود در نظر گرفته‌اند تا تعداد جمعيت را افزايش دهد.

 

وي ادامه داد: ‌در فرانسه مهدكودك‌ها رايگان و به فرزند سوم به بعد مزايا تعلق مي‌گيرد، در سوئد تا 30 ماه به مادر خدمات داده مي‌شود، در روسيه شعار انتخاباتي پوتين اين بود كه به من راي دهيد تا با افزايش جمعيت كشور قدرتمندي بسازم و در رژيم منحوس صهيونيستي در تورات به زني متدين مي‌گويند كه هشت فرزند را تقديم به يهود كند.

 

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه آمريكا، فرانسه، سوئد، انگلستان تلاش دارند تا به نرخ بالاي جانشيني در جمعيت دست پيدا كنند، خاطرنشان كرد:‌ احمدي نژاد در دوران رياست جمهوري‌اش تصميم داشت تا به هر فرزند ايراني كه متولد مي‌شود يك ميليون تومان سرمايه‌گذاري كرده تا در سن 20 سالگي آن فرزند حسابي براي خود داشته باشد گرچه اين طرح اجرايي نشد؛ اما مشكل امروز مردم ما اقتصاد نيست، زيرا در دهه 60 وضعيت مردم در اقتصاد از امروز بسيار بدتر بود؛ اما هر خانواده متوسط هفت فرزند داشتند.

 

مدل تصميم‌گيري زنان و مردان ما در بحث فرزندآوري بايد اسلامي باشد

 

این کارشناس با بيان اينكه مدل تصميم‌گيري چيزي است كه براي ما روند آينده كشورمان را پايه‌ريزي مي‌كند، خاطرنشان كرد:‌ آيا در فضاي ديني فرزند كالا است يا نعمت، آيا فرزندآوري در ميان زنان ما بايد مانند تفكر يك زن غربی براساس سود و زيان باشد يا رضاي خدا و عمل به دستورات ديني.

 

وی خاطرنشان كرد: فرزند در كشور اسلامي ما باقيات و صالحات است و بسيار در دين ما بر آوردن فرزند مسلمان و صالح تاكيد شده است.

 

اين استاد دانشگاه در پايان با بيان اينكه ما نمي‌گوييم تعداد فرزندان خود را افزايش دهيد؛ بلكه مي‌خواهيم تغييري در ذهن مردم ايجاد شود و نيت خود براي فرزند آوري را به دهه شصت بازگردانند، خاطرنشان كرد: ايران تنها كشور مسلمان شيعه است و نسل كشي در جهان مدت‌هاست كه ايجاد شده، كشتارهاي بي هدف در عراق، سوريه، سومار، غزه، بحرين و تنها به اين دليل است كه مي‌خواهند نسل مسلمان را از جهان برچيده و به خيال خود نسل برتر را در جهان حاكم كنند و حال اينكه تكليف ما در فرزندآوري بسيار سنگين‌تر از گذشته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار