آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۰۰۹۴
روح افزا در دوره خط امام(ره):

متاسفانه در برخی مناسبت‌های دینی به شکلی خط قرمزهای دین را می‌شکافیم/ سبک زندگی افراد برگرفته از فرهنگ مدیریتی در زندگی آن‌هاست

عضو شورای فرهنگی زنان گفت: متاسفانه در برخی مناسبت‌های دینی به شکلی خط قرمزهای دین را پشت سر هم می‌شکافیم، به طوریکه در واقع تفکر و تدبیر مورد نظر قرآن را به هیچ عنوان در رفتار خود نشان نمی‌دهیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فرشته روح افزا امروز در جمع دانش پژوهان دوره تشکیلاتی آموزشی دور‌ه خط امام در سالن اجتماعات اردوگاه دشت بهشت شاندیز، با بیان اینکه سبک زندگی مردم ما تا حدودی همرنگ با سبک زندگی غرب شده است، گفت: برخی می‌خواهند لایف استایل غربی و یا‌‌ همان جهانی شدن را در لایه لایه زندگی مردم کشورهای جهان ایجاد کنند و در واقع اهداف اقتصادی مهمی در پشت این خواسته خود دارند.


وی با بیان اینکه برخی مدل‌های امروزی در سبک پوشش افراد در ۶۰ سال گذشته مایه خجالت بود، افزود: چه می‌شود که پوشش‌هایی که زمانی موجب سرخوردگی و خجالت افراد در سطح جامعه بود، امروز باعث افتخار شده و برای داشتن آن‌ها مبلغ بسیاری هزینه می‌کنیم؟ آیا این به جز تغییر در باورهای ماست؟


سبک زندگی افراد برگرفته از فرهنگ مدیریتی در زندگی آن‌هاست

عضو شورای فرهنگی زنان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در خصوص جنگ نرم به لایه‌های زیرین و درونی این جنگ پرداخته‌اند، خاطرنشان کرد: چه می‌شود که همزمان مردم ایران، چین، ژاپن، افغانستان، ترکمنستان، عراق، کویت، خاور دور، امریکا و اروپا شلوار لی را به عنوان سبک زندگی پوششی خود انتخاب می‌کنند.


روح افزا ادامه داد: چه می‌شود که جوراب ساپورت در میان مردم ما آنقدر پذیرفتنی می‌شود که با وجود چهار برابر شدن قیمت آن ، بازار تقاضا جهت دریافت این محصول رو به افزایش است.

 

وی با بیان اینکه روان‌شناسی بسیار گسترده‌ای در چگونگی تغییر بینش، اندیشه و افکار از سوی غرب وجود دارد، خاطرنشان کرد: در عرصه کسب و کار و زندگی برخی از مردم ما خواسته یا ناخواسته دچار زندگی سکولاری و جریان غربی شده‌اند و این دیدگاه به آرامی در حال ترویج در میان مردم کشورمان است.


اسلام، اندیشه کردن در خصوص زندگی را یک اصل می‌داند

 

عضو شورای فرهنگی زنان با اشاره به اینکه مفاتیح الجنان در کنار مفاتیح الحیاه از کتبی است که می‌تواند سبک زندگی اسلامی را برای ما نشان دهد، خاطرنشان کرد: در این دوره و زمان پاسخ به این سوال سخت نیست که یک انسان متدین و دیندار می‌تواند با سبک زندگی غربی زندگی کند یا خیر.

 

وی ادامه داد: رهبر انقلاب بسیار در خصوص جایگاه فضای مجازی در کشور متذکر شده‌اند و این فضا را به شمشیر دو لبه تعبیر کرده‌اند که هم می‌توان از آن بهترین استفاده و از سویی بد‌ترین استفاده‌ها را از آن داشت.


روح افزا تجمل گرایی امروزی را یک عادت در زندگی روزه مره و یک رفتار غربی دانست و افزود: آیا به نوع اندیشیدن خود در شب‌های قدر فکر کرده‌اید؟ قرآن ما را به تفکر و تدبیر امر فرموده است؛ اما متاسفانه ما توان و حوصله اندیشیدن نداریم و تنها می‌خواهیم مدپذیر و الگوگیر از فرهنگ غرب باشیم.


وی با بیان اینکه در برخی موارد بدون آنکه متوجه باشیم، خط قرمزهای دین را زیر پا می‌گذاریم، خاطرنشان کرد: متاسفانه در برخی مناسبت‌های دینی خود به شکلی خط قرمزهای دین را پشت سر هم می‌شکافیم که در واقع تفکر و تدبیر مورد نظر قرآن را به هیچ عنوان در رفتار خود نشان نمی‌دهیم.


عضو شورای فرهنگی زنان با بیان این نکته که در قرآن کریم ۴۰۰ آیه در خصوص خانواده وجود دارد، به حفظ حریم خانه و خانواده اشاره کرد و افزود: چرا باید با مدل پوسته‌ای، نسبت به قرآن و روایات آن عمل کنیم و هیچ‌گاه خود را به مغز این حقیقت روشن نرسانیم.


روح افزا ادامه داد: چه اتفاقی می‌افتد دختران ارزشی و معتقد ما در رفتار با والدین، در نوع پوشش و رفتار با پدر و برادر و نامحرم به نوعی خود را عرضه می‌کنند که در آن حجاب، عفت و حفظ حریم زنانه وجود ندارد.


وی ادامه داد: زنانی که مبرا از اندیشه می‌شوند برای رسیدن به محبت گدایی کردن را انتخاب می‌کنند و بر این اساس ما می‌بینیم که دانشجوی ما در دانشگاه امیرکبیر تهران پس از مدت‌ها زندگی با همسر خود متوجه می‌شود که اولین عشق دوران زندگی‌اش را فراموش کند و به طلاق رو می‌آورد.


عضو شورای فرهنگی زنان ضمن هشدار به دختران نسبت به برقراری روابط عاطفی قبل از ازدواج خاطرنشان کرد: زنان باید بدانند خاطرات ذهنی این جنس تا ۹۰ سالگی در افکار آن‌ها مرور می‌شود؛ پس در نتیجه دختری که قبل از ازدواج رسمی‌اش خدای ناکرده رابطه عاطفی با جنس مخالف برقرار کرده و یا حتی خیال این رابطه را داشته است، نمی‌تواند در زندگی رسمی زناشویی‌اش آن عواطف و احساسات را فراموش کند.


تفکر غرب گرا توانسته است زنان ما را نسبت به بی‌تفاوتی به ازدواج ترغیب کند

 

روح افزا با بیان اینکه این تفکر که زنی موفق است که تحصیلات عالیه داشته باشد، تفکر اسلامی نیست، افزود: ما مخالف علم نیستیم، اما بسیار نسبت به این تفکر که وظیفه اصلی زنان حضور در اجتماع و کسب تحصیلات عالیه است، مخالفت می‌کنیم؛ زیرا تربیت فرزند و مدیریت خانواده اصلی است که نمی‌توان آن را کتمان کرد.


وی ادامه داد: من زنی را می‌شناسم که دارای چهار فرزند است و در سن جوانی در آستانه شهادت، به درب خانه احزاب و انصار می‌رود تا از ولایت و اسلام دفاع کند.


عضو شورای فرهنگی زنان با بیان اینکه فاطمه زهرا(س) الگوی بزرگی است که حتی در ذهن ما نمی گنجد، خاطرنشان کرد: این زن نمی‌گوید چراغی که به منزل رواست، به مسجد حرام است و درحالی که پهلویش شکسته و فرزند سقط شده دارد، برای حمایت از ولایت، در هنگام نیاز خود را وارد اجتماع می‌کند و با هر بار زمین خوردن، نام ولی خود را می‌آورد و می‌گوید فدای تو یا علی.

 

روح افزا خاطرنشان کرد: نمی‌توان با داشتن آشپزخانه با سبک زندگی غربی و ذهن و فکری که نسبت به اختلاط محرم و نامحرم دچار تضاد شده است، خود را دیندار دانست؛ چرا برخی دختران می‌گویند ما مجبوریم برای رضای خدا در برخی جلسات پسران را همراهی کنیم، آیا این تفکر تفکری اسلامی است.


وی ضمن انتقاد از رسانه و ناتوانی آن در تحلیل درست مسائل فرهنگی تصریح کرد: تا زمانی که رسانه اشاعه بی‌عفتی، و هنر از بین برنده خط قرمز‌ها میان محرم و نامحرم باشد، جوان ما می‌گوید تا درس نخوانم ازدواج نمی‌کنم و نتیجه این رفتار، نداشتن فرزند، از دست دادن حس خوب مادری و ارضا نشدن نیازهای اساسی جوانان است.

 

عضو شورای فرهنگی زنان در پایان با بیان اینکه آیا هویت خانواده‌های ما در قناعت و مودت است یا پول و ثروت، افزود: خط قرمز‌ها را در زندگی مشخص کنیم و بدانیم که الگوهای ما در تمام ابعاد زندگی بی‌نظیر هستند؛اینکه در غرب بر روی قوطی غذای گربه عکس مستهجن زن غربی را می‌کشد، نشان از نابودی زن در غرب و جایگاه اصیل این جنس است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار