کد خبر:۳۵۰۶۸۶
وزیر اطلاعات در سومین مرحله "دوره خط امام":

فتنه یعنی گذاشتن باطل در لباس حق/ شیعه معتقد است مدیریت فرهنگی وسیاسی باید در یک‌جا جمع شود

وزیر اطلاعات با اشاره به مدیریت سیاسی و فرهنگی در جامعه گفت: مدیریتی که راه خدا را برای انسان بیان کند مدیریت فرهنگی است و این مدیریت وظیفه پیامبران(ص) است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام علوی عصر امروز در افتتاحیه سومین مرحله دوره خط امام بسیج دانشجویی کشور در حرم مطهر رضوی گفت: مدیریتی که راه خدا را برای انسان بیان کند مدیریت فرهنگی است و این مدیریت وظیفه پیامبران(ص) است.

 

 وی با اشاره به اینکه نوع دوم مدیریت، مدیریت سیاسی است خاطرنشان کرد: شیعه معتقد است مدیریت فرهنگی وسیاسی باید در یک جا جمع شود تا جامعه وحدت داشته باشد به این معنا که پیامبر(ص) هم باید مدیریت فرهنگی و هم مدیریت سیاسی انجام داشتند.

 

وزیر اطلاعات ادامه داد: امام علی(ع) هم مدیریت سیاسی و هم مدیریت فرهنگی را یک جا با هم داشت به این معنا که قدرت را در اختیار احکام قرار داد.

 

حجت الاسلام علوی با اشاره به اینکه مفاهیم قرآنی به دو دسته شفاف و پیچیده تقسیم می‌شوند تصریح کرد: انسانهای مریض؛ اما مسلمان سراغ این آیات پیچیده قرآن می‌روند تا به وسیله این آیات هوسهای خود را توجیه کنند.

 

وزیر اطلاعات با تاکید بر اینکه این انسانها در لباس قرآن در پی تحقق اهداف خود هستند گفت: آنان در پی ایجاد فتنه هستند فتنه یعنی باطلی را در لباس حق گذاشتن.

 

وزیر اطلاعات یادآور شد: مدیریت فرهنگی ملی شدن صنعت نفت در اختیار آیت الله کاشانی و مدیریت سیاسی آن در اختیار مصدق بود.

 

وی ادامه داد: در این مسیر آیت الله کاشانی تصمیم گرفت به وضعیت ظلم در کشور خاتمه دهد به همین دلیل مبحث ملی شدن صنعت نفت را مطرح کرد، در آن دوره نظر مصدق ممتنع بود و بعد از مدت‌ها به جریان ملی شدن صنعت نفت پیوست.

 

علوی با اشاره به اینکه در مسیر ملی شدن صنعت نفت بسیاری از مسئولان وقت نظر مخالف داشتند بیان داشت: با همه این احوالات صنعت نفت ملی اعلام شد که واکنش‌های بسیاری را توسط انگلیس‌ها شاهد بودیم.

 

وزیر اطلاعات در ادامه با اشاره به اینکه جدا بودن مدیریت سیاسی و مدیریت فرهنگی در نهضت ملی شدن صنعت نفت عامل شکست این نهضت پس از وقوع آن بود تصریح کرد: پس از روی کار آمدن امام خمینی(ره) ایشان اعلام کردند فقیه به عنوان مدیر فرهنگی جامعه باید قدرت سیاسی را نیز در اختیار گیرد که نام این مدیریت نیز ولایت فقیه است.

 

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) از همان ابتدا با هوشیاری وارد عمل شدند و اجازه باز کردن زاویه جدید را به کسی ندادند گفت: امام خمینی(ره) زمانی کار خود را آغاز کرد که هیچ کس تصور نمی‌کرد یک مبارزه سیاسی بتواند افراد بسیاری را بسیج کند.

 

علوی افزود: در آن دوره بازارین در جریان ملی شدن نفت سرخورده شده بودند دانشگاهیان نیز دارای گرایشات مارکسیستی بوده بنابراین عنوان می‌کردند که مبارزه باید براساس مبانی سوسیالیستی همراه باشد و سیاسیون نیز به سراغ مبارزات پارلمان‌تاریستی حرکت می‌کردند.

 

وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) در چنین شرایطی مبارزه را آغاز کردند در این مسیر هیئت‌های بازاری، دانشگاهیان و حوزه‌های علمیه را بسیج و با خود هم قدم کردند.

 

وزیر اطلاعات ادامه داد: در بین سال‌های 56 و 57 موسسات مطالعاتی آمریکا ایران را جزیره امنی می‌دانستند که حداقل طی 25 سال آینده کسی نخواهد توانست آن را تغییر دهد؛ اما امام خمینی(ره) در چنین شرایطی به عمر رژیم پهلوی پایان دادند.

 

علوی عامل موفقیت را ولایت فقیه دانست و گفت: تا زمانی که این ولایت وجود داشته باشد این نظام حفظ خواهد شد چنانچه بخواهیم انقلابمان را حفظ کنیم باید بدانیم چه عاملی سبب شکست صنعت ملی شدن نفت شد.

 

وی در پایان با تاکید بر اینکه جدایی رهبری سیاسی و فرهنگی، تعدد رهبری و اختلاف بین مسئولین نظام باید حذف شود بیان داشت: مشاهده می‌کنید که امروز دولتی بر سر کار آمده است که بر مسئله ولایت فقیه تاکید دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار