قانون بهترين ملاك حل و فصل خصومات سياسي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۴۲۴۲
در نشست دبيران استان هاي جامعه اسلامي مهندسين اعلام شد؛

قانون بهترين ملاك حل و فصل خصومات سياسي است

در نشست دبيران استان هاي جامعه اسلامي مهندسين با شوراي مركزي ضمن بررسي و تحليل انتخابات دهم رياست جمهوري اعلام شد، قانون بهترين ملاك حل و فصل خصومات سياسي است.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در اين نشست، از مشاركت بي نظير مردم و حفظ آرامش هنگام تبليغات انتخاباتي تجليل به عمل امد و از كانديداهايي كه با رقابت جدي خود تنور انتخابات را گرم کردند، تشكر شد.

دبيران جامعه اسلامي مهندسين سراسر كشور تاكيد كردند: حادثه مهم انتخابات و ناآرامي هاي بعد از آن نشان داد رهبران شان و جايگاه ويژه اي در مديريت بحران ها و هدايت جامعه به ساحل نجات دارند و مسئولان و ملت، كلام رهبري را فصل الخطاب مي دانند و عموم نخبگان نيز بايد براي رفع منازعات به كلام رهبري رجوع كنند و ساز و كارهاي قانوني را راه برون رفت از اعتراضات بدانند، بديهي است ساختار شكني و قانون گريزي از سوي هيچ گروه و حزب و روشنفكري پذيرفته شده نيست.

در اين مقطع حساس كه دشمنان جمهوري اسلامي ايران كمين كرده اند تا ايران اسلامي را از پيشترفت باز دارند و جلوي دستيابي به حقوق حقه اش را بگيرند، همه بايد هوشيار باشيم كه آب به آسياب دشمن نريزيم و جامعه را به تشنج و ناآرامي و راديكاليسم سوق ندهيم، در اين مهم نقش نخبگان و رسانه ها مهمتر از ديگران به نظر مي رسد.

در پايان توفيق رئيس جمهور محترم در كسب اكثريت آراي جامعه را مجددا تبريك مي گوييم و آرزوي توفيق بيش از پيش براي دولت دهم داريم، انتظار جامعه اسلامي مهندسين از رياست محترم جمهور اين است كه در جهت كارآمدي بيشتر دولت دهم از همه ظرفيت هاي موثر و مثبت نظام و انقلاب استفاده كند و دولت دهم كار آمدتر از دولت نهم ظاهر شود.

بديهي است رئيس جمهور و دولت دهم پاسخگوي مطالبات تمام اقشار جامعه از آنهايي كه با او راي داده يا نداده اند، خواهد بود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار