انتخاب مشایی فضا را تیره و تار کرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۴۴۰۳
سعادت در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

انتخاب مشایی فضا را تیره و تار کرده است

عضو كميسيون برنامه و بودجه گفت: انتخاب مشايي از سوي احمدي نژاد فضاي تيره و تاري را بوجود آورده است.

حميد سعادت در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به انتصاب مشايي به عنوان معاون اول رئيس جمهوري گفت: بنده شخص مشايي را انسان كارآمد و قابل قبولي مي دانم اما موضع گيري گذشته وي مشكلات بسياري ايجاد و انتقادات بسياري را به همراه داشت.

وي خاطر نشان كرد: انتصاب مشايي به عنوان معاون اول زمينه به چالش كشيدن برنامه ها و كارهاي دولت را فراهم مي كند و اين در حالي است كه اين انتخاب مخالف نظر علما و اصولگرايان است.

سعادت افزود: انتخاب مشايي از سوي احمدي نژاد فضاي تيره و تاري را بوجود آورده است و اميدواريم احمدي نژاد با بركناري وي فضا را به سوي آرامش و روشني به پيش ببرد.

عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس گفت: احمدي نژاد با عزل مشايي زمينه  هجمه نسبت به دولت را از بين ببرد و به كساني كه با هر برنامه و رويكرد دولت احمدي نژاد جهت گيري منفي مي كنند، پاسخ قاطع دهد.

وي اظهار داشت: دولت بهتر از گذشته بايد با مجلسيان تعامل داشته باشد و در انتخاب هر كدام از اعضاي كابينه لازم است با نمايندگان مجلس و ديگر اصولگرايان مشورت كند تا مشكلات اينچنيني پيش نيايد.

سعادت تصريح كرد: احمدي نژاد بايد براي به چالش كشيده نشدن تعامل دولت و مجلس و همچنين دولت با اصولگرايان اين مشكل را مرتفع و مشايي را بركنار كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار