طرح ولايت بسيج دانشجويي در اردبيل برگزار مي شود
مصطفي قهرماني در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اردبيل، اظهار داشت: طرح ولايت استاني با هدف جذب و استفاده از استعداد دانشجويان بسيجي براي اولين بار در سطح استان اردبيل از دهم تا 22 مرداد ماه جاري اجرا مي شود.
وي ادامه داد: در اين دوره مباحث عقيدتي، اخلاقي، معرفتي و تشكيلاتي توسط استادان مجرب به دانشجويان آموزش داده ميشود.
قهرماني بحث فوق برنامه را از محوري ترين برنامههاي طرح ولايت استاني عنوان كرد و گفت: اين برنامه جهت حفظ روحيه نشاط و شادابي دانشجويان بسيجي در نظر گرفته شده است.
دبير طرح ولايت سازمان بسيج دانشجويي استان اردبيل در بخش ديگري از سخنان خود افزود: طرح ولايت تكميلي از 25 تير ماه به مدت 15 روز به ميزباني دانشگاه فردوسي مشهد و دانشگاه شهركرد در حال برگزاري است كه 10 نفر از دانشجويان بسيجي اردبيل نيز در اين دوره حضور دارند.
وي در پايان با بيان اينكه 42 نفر از دانشجويان بسيجي اردبيلي در طرح ولايت متمركز حضور دارند، تصريح كرد: در اين طرح دانشجويان ممتاز استان اردبيل شركت كردهاند./انتهاي پيام/