عقب نشینی آقای معاون از توهین به نمایندگان مجلس!
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۴۹۷۵۸

عقب نشینی آقای معاون از توهین به نمایندگان مجلس!

معاون امور مجلس رییس جمهور اظهارات روز گذشته خود را ناشی از انعکاس نامناسب سخنانش توسط رسانه‌ها دانست و گفت: برخی اخبار منتشر شده از جلسه ملاقات دانشجویان دانشگاه‌ها با من صحیح منعکس نشده است.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، مجید انصاری، معاون امور مجلس رییس جمهور در گفتگویی با خبرگزاری مجلس شورای اسلامی، اظهارات روز گذشته خود را ناشی از انعکاس نامناسب سخنانش توسط رسانه‌ها دانست و گفت: برخی اخبار منتشر شده از جلسه ملاقات دانشجویان دانشگاهها با من صحیح منعکس نشده است.
 
وی بر خلاف اظهارات روز گذشته خود که حق قانونی نمایندگان برای سوال و استیضاح از وزرا را امری سیاسی جلوه داده بود افزود: این معاونت همواره بر جایگاه والا و نقش تعیین کننده مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم تاکید و برای ارتقای سطح تعامل دولت و مجلس تلاش کرده و خواهد کرد.

 

بر اساس این گزارش، انصاری در در دیدار دانشجویان اصلاح‌طلب شهر تهران اعلام کرده بود که اگر استیضاح رای هم بیاورد، گزینه بعدی وزارت علوم فردی همسو با فرجی‌دانا خواهد بود و تمامی دلایل استیضاح کنندگان را سیاسی جلوه داده بود.

 

 

 

 

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار