حمیدرضا ترقی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به بررسی طرح استیضاح رضا فرجیدانا، وزیرعلوم تحقیقات و فناوری در صحن علنی بهارستان اظهار داشت: استیضاح حق مسلم نمایندگان بوده و آنچه که مردم انتظار دارند نظارت دقیق بر عملکرد وزرا و حرکت در چارچوب قانون و سیاستهای کلان کشور است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه بازخواست نمایندگان از وزیری که با قول و قرار رای اعتماد کسب کرد اما بر خلاف مسیر ریل گذاری شده حرکت کرده و منحرف شد، امری طبیعی و در چارچوب وظایف آنان است.
ترقی دلایل نمایندگان مجلس شورای اسلامی را متقن، دقیق و شفاف دانست و افزود: افت علمی کشور به تایید تمامی بخشهای کارشناسی رسیده است کمااینکه این افت مخالف بیانات مستقیم رهبر معظم انقلاب است.
وی تصریح کرد: حفظ فضای آرامش در محیط دانشگاهها با پر کردن دهها نفر از مسببین و موثرین فتنه ۸۸ در بخشهای مختلف دانشگاهی غیر ممکن است چراکه این امر فضا را برای فتنه و تنشی دیگر آماده میکند و خلاف نظر رهبری است که فرمودند دانشگاهها را جولانگاه جریانهای سیاسی نکنید.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی به حذف روسای متدین و کاردان از ریاست دانشگاهها اشاره کرد و با تاکید بر اینکه این روسا موجب افتخارات نظام در عرصه علمی بودند و در انگیزه علمی آنان تردیدی وجود نداشت، تصریح کرد: بسیاری از این روسا با چوب اعتدال کنار گذاشته شدند در حالیکه رهبری معظم انقلاب اسلامی این دغدغه را مطرح کرده و بر عدم کنار گذاشتن آنان تاکید ورزیده بودند.
ترقی افزود: تمامی افراد با صلاحیت کنار گذاشته شده و در عوض وابستگان فتنههای گذشته در صدر قرار گرفتند که تاثیر زیادی بر فضای دانشگاها گذاشته بود.
وی با تاکید بر اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مهر تایید بر عملیاتی نشدن وعدههای وزیر علوم زد، ادامه داد: وزیر علوم نه تنها اختیار وزارتخانه را ندارد بلکه افسار این وزارتخانه را در اختیار جریانهای پشت پرده و اصلاح طلبان داده است و توانایی مقابله و ایستادگی در مقابل آنان را ندارد.
ترقی به تلاش نمایندگان جهت رفع موانع موجود با فرجی دانا در جلسات خصوصی نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به بیتوجهی وزیر علوم نسبت به خواست نمایندگان چارهای جز استیضاح و تغییر باقی نماند لذا اگر مجلس اجازه ادامه روند در وزارت علوم را بدهد فضای دانشگاهها برای تنش و فتنه جدید آماده میشود.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: نمایندگان، بدون اغماض و سازش بر موضع اصلی خود نسبت به تغییر مسیر فعلی وزارت علوم ایستادگی کنند و اجازه ندهند که این وزارتخانه بیش از این دچار تغییر شود.
واقعا شما بجای اینکه طرفدار رای مردم باشید طرفدار احزاب وابسته هستید.بی بصیرتی ووکیل احکومه بودن تا چه حد؟متاسفم