وزیر کشور گفت: دانشگاههای ما فعال، بانشاط و پویا است و من به عنوان وزیر کشور از بعد امنیتی و سیاسی مطرح میکنم که در یکسال گذشته ما در دانشگاهها، هیچ مساله سیاسی تنش زا و موضوع امنیتی نداشتیم که این نشان از مدیریت مطلوب دانشگاه در حوزه سیاسی و امنیتی است.
به گزارش حوزه دولت «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، وزیر کشور دولت یازدهم در پاسخ به سوالی درباره انتقادات به عملکرد «رضا فرجی دانا» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در یک سال گذشته افزود: دانشگاههای ما فعال، بانشاط و پویا است و من به عنوان وزیر کشور از بعد امنیتی و سیاسی مطرح میکنم که در یکسال گذشته ما در دانشگاهها، هیچ مساله سیاسی تنش زا و موضوع امنیتی نداشتیم که این نشان از مدیریت مطلوب دانشگاه در حوزه سیاسی و امنیتی است.
رحمانی فضلی اضافه کرد: وزارت کشور مسوول ارزیابی قضیه است یعنی اگر کسی بگوید در یکسال گذشته در دانشگاهها مسایل سیاسی تنشزاده بوده، چنین چیزی صحت ندارد.
وی گفت: بالاخره اگر جابجایی و انتصابی بوده، این انتصاب میتوانست در بیرون چهره خود را در قالب رفتارهای سیاسی نشان دهد و ما باید ارزیابی میکردیم که واقعا چیزی نبوده است.
وزیر کشور تصریح کرد: ما ۱۶ آذر سال قبل را باشکوهتر از همه سالها در تمام دانشگاهها برگزار کردیم.
هم دانشگاهها و هم گروههای سیاسی ما به بلوغ سیاسی رسیدهاند و هم مدیریت دانشگاهها و وزارت علوم خوب قضایا را مدیریت کرده است.
رحمانی فضلی گفت: در حوزههای علمی گامهای بلندی برداشته شده است و اکنون ثبات در دانشگاهها وجود دارد و به عنوان یک استاد دانشگاه عرض میکنم که واقعا در بین اساتید و دانشجویان در یک سال اخیر، نشاط زیادی ایجاد شده و در حوزه علم، احساس عدالت و انصاف میشود.
وزیر کشور دولت تدبیر و امید همچنین اظهار داشت: در حوزههای فرهنگی و اجتماعی نیز در مناسبتهای فرهنگی مثل هفته کتاب، جشنواره فیلم فجر، نمایشگاه قرآن، کنسرت و موسیقیهای مختلف و فیلمهایی که ارایه شد، شاهد فضای مطلوب، مناسب و قانونی بودیم و کمتر حاشیه داشتیم.
وی افزود: نظارتها در حال انجام است و دولت تمام تلاش خود را حول محور آرامش، تحرک، پویایی، نشاط و فعالیتها بکار گرفته و امیدواریم با فهم درست این مساله در بین سیاسیون و درک عمیق این موضوع و کمک و مساعدتی که همه به یکدیگر میکنیم، بتوانیم ایران مقتدر، پویا، توانمند و قدرتمندی را به همه دنیا عرضه کنیم.
ايشون يا خبر ندارن يا خودشون رو زدن به غفلت ، دانشجوي فردوسي مشهدم و چند تا مثال ميزنم خودتون قضاوت كنيد كه آيا فضاي علمي ميتونه با اين وضعيت شكل بگيره ،نيمسال دوم ٨٢-٨٣ ،،، ١.دقيقا روزي كه آقاي ازغدي براي سخنراني دعوت ميشن ، با هماهنگي هايي صادق زيبا كلام دعوت ميشه و شاهكار انقلاب رونمايي ميشه و ميگه چون جامعه جهاني اسراييل را قبول كردند ما هم بايد قبول كنيم و دانشجويان ضعيف العقل سوت و كف و مسوولين اصلي دانشگاه هم مثل ماست واكنش نشون ندادن،،٢.روزي كه جشن هسته اي در دانشگاه پيام نور برگزار ميشه و حدود سه هزار بسيجي اونجان برنامه اي با حضور عارف در دانشگاه فردوسي برگزار ميشه و تقابل دو گروه را به خوبي ميشد ديد و فضاي جنجالي كه پيش آمد و آقاي عارف هم از برنامه براي حضور در مجلس آتي سخن ميگفت
٣.فردي كه مدافع حقوق هم جنس گرايي در امريكاست دعوت ميشود تا در دانشگاه با موضوع انحرافي سخنراني كند ،،، ٤.مطهري روزي ميآيد كه در همان ساعت و همان دانشكده براي چهلم شهيد امر به معروف برنامه اي برگزار ميشه ،،، ٥.كنسرت هاي بدون مجوز ،،، ٦.كنسرت در برنامه هاي علمي و ،،، شما چطور ميتوانيد هم درس بخوانيد و هم نسبت به آرمان انقلاب بي تفاوت نباشيد؟ ،،، چطور ميتوان اسم اين فضا را باشگاه سياسي نگذاشت و به فكر رشد علمي بود؟!!!
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.