آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۱۳۵۱
سردار حاجی‌زاده:

در حال تجزیه و تحلیل قطعات سالم "پهباد اسرائیلی" هستیم

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: پهپاد ساقط‌شده از سری هرمس و ساخت رژیم صهیونیستی است.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» سردار سرتیپ امیرعلی حاجی‌زاده درجمع خبرنگاران افزود: یگان‌های پدافندی سپاه روز شنبه یک فروند پهپاد جاسوسی صهیونیستی را ساقط کردند.

 

وی گفت: این پهپاد در شعاع 800 کیلومتری عملیات می‌کند و با یک بار سوخت‌گیری قادر است 1600 کیلومتر پرواز کند.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: این پهپاد بدون سرنشین دو دوربین در جلو و پهلو دارد و قادر است با کیفیت بسیار بالا تصاویر را تهیه کند.

 

سردار حاجی‌زاده با اشاره به رادارگریز بودن این نوع پهپاد گفت: در این پهپاد سنسورهایی طراحی شده که از آشکارسازی آن برای سیستم‌های راداری جلوگیری می‌کند، همچنین در طراحی این پهپاد از مواد کامپوزیت و آلیاژهای خاصی استفاده شده است که امواج رادار را جذب می‌کند و حتی در اطراف موتور پهپاد نیز جاذب‌های حرارتی تعبیه شده است.

 

وی گفت: در خصوص این نوع پهپادها اطلاعات قبلی وجود نداشت و تنها یک نمونه از این سری در سوریه ساقط شده بود اما این هواپیما از نوع پیشرفته‌تری است.

 

سردار حاجی‌زاده همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره وضع فعلی پهپاد ساقط‌شده، افزود: با توجه به سوخت زیاد این پهپاد و اصابت موشک به آن این پهپاد آتش گرفته و منهدم شده است و قطعاتی نیز از این پهپاد به‌صورت سالم به دست آمده که در حال تجزیه و تحلیل آن هستیم.

 

وی در خصوص اندازه این پهپاد نیز گفت: ابعاد بال تا بال این پهپاد حدود پنج و نیم متر و این پهپاد از نوع متوسط است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۷
درود بر دلاوران سپاه پاسداران...
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار