به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از وزارت بهداشت، رسول دیناروند با اشاره به اینکه برای تولید شیرخشک نوزادان از پودر شیرخشک وارداتی که باید دارای استاندارد بسیار بالاتری نسبت به شیرخشک صنعتی تولید داخل باشد، استفاده می شود، اعلام کرد: در مورد شیرخشک صنعتی که در کشور تولید می شود، نیز سازمان غذا و دارو اجازه استفاده از چربی های گیاهی را نداده و نظارت ها در این خصوص جدی و مستمر است.
به گفته دیناروند مباحث مربوط به استفاده از روغن پالم در شیرخشک غیر واقعی و کذب است و انتشار این گونه اخبار و سوء استفاده از فضای ایجاد شده در خصوص فرهنگ سازی با هدف کاهش مصرف روغن، مصداق تشویق اذهان عمومی بوده و قابل پیگیری حقوقی است.
وی در ادامه افزود: سازمان غذا و دارو به شدت در خصوص امنیت غذایی حساس است و هر جایی که نیاز به اصلاح فرایندها باشد، توسط این سازمان مداخلات و پیگیری ها صورت می گیرد.
دیناروند خاطرنشان کرد: در حال حاضر این نظارت ها تشدید شده است و امکان تخلف در فرآورده های غذایی حساس و حیاتی وجود ندارد.