آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۱۴۸۹
فروزنده در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دولت از ظرفیت‌های داخلی استفاده بهینه کند/ مدیریت جهادی نیازمند نیروهای جوان در بدنه دولت است

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: باید هماهنگی بهتری میان گروه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف صورت گیرد و دولت پیرو ارزش‌های نظام باشند لذا با ارئه برنامه روشن و به کارگیری نیروهای جوان مدیریت جهادی را رقم زنند.

لطف الله فروزنده در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» با اشاره به نقاط ضعف و قوت دولت یازدهم در یکسال فعالیت خود، اظهار داشت: فضای آرام موجود در کشور و تلاش جهت تعامل با قوا از جمله نقاط قوت دولت یازدهم در یکسال فعالیت خود بوده است.

 

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با تاکید بر ضرورت استفاده دولت از تمامی ظرفیت‌های موجود در کشور، افزود: با توجه به وجود توانمندی زیاد در داخل کشور، ضرورت دارد تا دولت یازدهم از این توانمندی‌ها استفاده مطلوب تری کند.

 

وی به عدم تطبیق شعارهای دولت در زمان انتخابات نسبت به عملکرد فعلی آن اشاره کرد و گفت: هرچند که تورم تا حدی کنترل شده اما رکود نسبی همچنان وجود دارد و مردم به وضوح افزایش قیمت را متوجه می‌شوند.

 

فروزنده سیاست و برنامه ریزی جهت کنترل قیمت‌ها را امری مهم ارزیابی کرد و یاد آور شد: دولت باید برنامه داشته باشد و مطابق با برنامه‌ها سیاست‌ها را در پیش گیرد.

 

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی به دولت توصیه کرد تا فضای نقد ایجاد کرده و سعه صدر بیشتری را مد نظر داشته باشد.

 

وی افزود: دولت با ارزیابی خود همه چیز را نگاه نکند و نقاط ضعف و قوت را کنار یکدیگر ارزیابی کند همانگونه که منتقدین اینگونه هستند کمااینکه به شعارهای قبل خود نیز توجه جدی تری داشته باشد.

 

فروزنده به کار گرفتن مدیران در رده سن بالا را یکی از نقاط ضعف دولت فعلی دانستو خاطر نشان کرد: باید هماهنگی بهتری میان گروه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف صورت گیرد و پیرو ارزش‌های نظام باشند لذا با ارئه برنامه روشن و به کارگیری نیروهای جوان مدیریت جهادی را رقم زنند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار