آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۲۱۸۲
صالحی:

قرارداد ساخت واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر تا مهرماه با روسیه امضا می‌شود

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: هم اینک آخرین مراحل مذاکرات ساخت واحد دوم نیروگاه اتمی در ایران در حال انجام است که تا قبل از دیدار پوتین با روحانی این قرارداد امضا می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» علی اکبر صالحی صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به اینکه تأسیسات آب شیرین کن نیروگاه اتمی بوشهر راه اندازی شده است، اظهار کرد: این تأسیسات قادر است روزانه 5 هزار مترمکعب آب تولید و نیاز مجتمع‌های نیروگاه اتمی بوشهر و اب صنعتی این نیروگاه تولید کند.

وی با اشاره به اینکه دو عنصر حیاتی آب و انرژی در بوشهر یافت می‌شود گفت: دولت توجه ویژه‌ای به این دو عنصر حیاتی در استان بوشهر دارد که با توجه به وجود زیرساخت‌های لازم در استان بوشهر برنامه ریزی ویژه‌ای برای این دو مهم انجام داده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تأکید کرد: با اجرای طرح‌های مهم زیرساختی در استان بوشهر در آینده شاهد تحولات عظیم و شگرفی در این استان خواهیم بود.

وی با بیان اینکه در حال مذاکره با مسکو برای ساخت واحد دوم نیروگاه اتمی در کشور هستیم، گفت: اکنون آخرین مراحل مذاکره در حال انجام است که تا قبل از دیدار پوتین با روحانی قرارداد ساخت واحد دوم نیروگاه اتمی ایران با مسکو منعقد می‌شود.

صالحی با بیان اینکه وزیر امور خارجه اکنون در مسکو به سر می‌برد گفت: وزیر امور خارجه هم اکنون در حال پیگیری موضوع نشست 1+5 و ساخت واحد دومین نیروگاه اتمی بوشهر در روسیه به سر می‌برد.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی توجه ویژه ای به توسعه مناسبات دو کشور ایران و روسیه دارند تصریح کرد: روسیه یک کشور مقتدر در کنار ایران مستقل می توانند منافع بین المللی همدیگر را تأمین کنند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به راه اندازی مدرسه حرفه‌ای در نیروگاه اتمی بوشهر اشاره کرد و گفت: با تأکیدات استاندار بوشهر درصدد هستیم نیروهای مورد نیاز نیروگاه اتمی بوشهر با تأسیس مدرسه حرفه‌ای را راه اندازی کنیم که هم کانون در حال طراحی‌های لازم برای اجرای این طرح مهم هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار