آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۳۵۶۱
هاشمی:

در آینده نزدیک برای دانشگاه‌های علوم پزشکی ماموریتی خاص تعریف می‌شود

وزير بهداشت گفت: در آینده نزدیک برای هر دانشگاه علوم پزشکی، ماموریت ویژه ای تعریف خواهد شد تا دانشگاه ها موفق تر از قبل عمل کنند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از وزارت بهداشت، سيد حسن هاشمی در سفر يكروزه خود به شهرستان شاهرود با شركت در نماز جمعه اين شهر طی سخناني با تبريك ميلاد حضرت ثامن الحج علي اين موسي الرضا (ع) بيان داشت: از بين هزاران يادگار حضرت امام (ره) نماز جمعه از يادگارهاي بسيار ارزشمندي است كه فوايد بسيار دارد.وي با اشاره به تاکید دولت برای گرفتن فرصت ها از دشمنان ملت ایران افزود: دولت تدبیر وامید تمام تلاش خود را برای تحقق وعده هایی که به مردم داده به کار بسته است.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با اشاره به فعالیت های دولت در زمینه معیشت، سیاست های داخلی و خارجی کشور گفت: هدف دولت گرفتن فرصت ها از دشمن با رعایت عزت، حکمت و مصلحت مردم است .

 

وی از از مردم خواست برای خدمتگزاران خود در دولت دعا کنند تا آنها بتوانند در راستای تحقق اهداف امام راحل(ره) و شهدا گام بردارند.

 

وزير بهداشت با اشاره به  فرمایشات ولی امر مسلمین آیت الله العظمی خامنه ای و سیاست های دولت در استفاده حداکثری از امکانات موجود عنوان کرد: در آینده نزدیک برای هر دانشگاه، ماموریت ویژه ای تعریف خواهد شد تا دانشگاه ها موفق تر از قبل عمل کنند.

 

وزير بهداشت با تاکید بر این که فرصت پژوهش در شاهرود فراهم است تصریح کرد: ظرفیت علمی این شهرستان با توجه به سابقه علمی و فقهی آن بسیار بالا است و وظیفه ما حمایت از این ظرفیت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار