آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۴۰۴۱
در جلسه هیات وزیران تصویب شد

تهیه طرح احیا و بازسازی بافت‌های فرسوده مشهد در مدت یک ماه

جلسه هیأت دولت روز یکشنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس‌ جمهوری در مشهد مقدس برگزار شد و مهم‌ترین مسایل روز کشور از سوی اعضای دولت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش حوزه دولت «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، جلسه هیأت دولت روز یکشنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس‌ جمهوری در مشهد مقدس برگزار شد و مهم‌ترین مسایل روز کشور از سوی اعضای دولت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.


در این جلسه تعدادی از پیشنهادهای دستگاه‌های اجرایی پس از بحث و بررسی، به تصویب هیأت وزیران رسید.


تصویب سند ملی راهبردی احیا، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده ناکارآمد شهری از جمله مصوبات جلسه امروز هیأت دولت بود.


با تصویب دولت، وزارت راه و شهرسازی موظف شد با همکاری وزارتخانه‌های کشور، نیرو و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌ جمهوری و سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به تهیه طرح احیا و بازسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد مشهد با لحاظ جنبه‌های عمران شهری، فرهنگی و اجتماعی و زیست محیطی در مدت یک ماه اقدام نماید.


هیأت وزیران همچنین با اختصاص مبلغ یکصد میلیارد ریال اعتبار برای توسعه کمربند سبز شهر مشهد موافقت کرد.


افزایش سرمایه صندوق حرم‌های مطهر تا سقف هزار میلیارد ریال نیز از دیگر مصوبات هیأت وزیران بود.


با تصویب دولت مبلغ یکهزار و ۶۰۰ میلیارد ریال بابت تسویه‌خانه فاضلاب شهر مشهد و بهسازی و احیای رودخانه کشف رود در مدت سه سال از سال ۱۳۹۴ اختصاص یافت.


در این جلسه همچنین اصلاح آیین‌نامه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز نیز توسط اعضای دولت به تصویب رسید.


تها‌تر مبلغ ۴۰ میلیارد تومان از بدهی وزارت مسکن و شهرسازی به پیمانکاران در اجرای پروژه محور درگز، کبکان، دوغایی، قوچان از محل بند (ر) تبصره (۳) قانون بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور نیز از دیگر مصوبات جلسه هیأت وزیران بود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار