کد خبر:۳۵۷۰۵۱
روحانی در دیدار وزیر اقتصاد و صنایع جمهوری آذربایجان:

نباید به کشور‌های ثالث اجازه دهیم که در روابط صمیمی تهران - باکو اخلال ایجاد کنند

رییس جمهوری با اشاره به اینکه نهال روابط دوستانه و صمیمانه ایران و آذربایجان باید تنومند‌تر شود، گفت: نباید به کشور‌های ثالث اجازه دهیم که در روابط صمیمی تهران - باکو اخلال ایجاد کنند.

به گزارش حوزه احزاب «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،‌ رییس جمهوری صبح امروز (چهارشنبه) «شاهین مصطفی یف» وزیر اقتصاد و صنایع جمهوری آذربایجان و رییس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور را به حضور پذیرفت.


حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در این دیدار با اشاره به روابط تاریخی مردم ایران و جمهوری آذربایجان اظهارداشت: روابط ما روابطی تاریخی و ریشه دار است و دو کشور می‌توانند در تمامی زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، روابط تنگاتنگی با یکدیگر داشته باشند.


رییس جمهوری با اشاره به اینکه نهال روابط دوستانه و صمیمانه ایران و آذربایجان باید تنومند‌تر شود، گفت: نباید به کشور‌های ثالث اجازه دهیم که در روابط صمیمی تهران - باکو اخلال ایجاد کنند.


روحانی، تروریسم را تهدیدی بسیار خطرناک برای همه کشورهای منطقه دانست و گفت: تروریسم‌‌ همان بیماری خطرناک و مسری است که پشت مرزهای کشور‌ها خیمه زده است و اگر همه در منطقه متحد نباشند و در برابر این خطر ایستادگی نکنند، هر لحظه ممکن است این میکروب وارد کشور‌ها شود.


رییس جمهوری، با بیان اینکه «منطقه خاورمیانه با مشکلات فراوان امنیتی مواجه شده است»، گفت: در منطقه قفقاز سال‌ها است که ثبات به معنای واقعی کلمه وجود ندارد. در منطقه خاورمیانه نیز شاهد مشکلات بسیاری در عراق، سوریه و لبنان هستیم.


روحانی، ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی نسبت به حقوق مردم فلسطین را بسیار نگران کننده توصیف کرد و افزود: شرایطی که طی ماههای اخیر در غزه پیش آمد، نشان داد رژیم صهیونیستی به هیچ یک از مقررات بین المللی و اصول انسانی پایبند نیست.


رییس جمهوری خاطرنشان کرد: ما مسلمانان باید نسبت به حقوق برادران مسلمانمان در منطقه حساس باشیم و به برادران مسلمان که مظلوم واقع شده‌اند کمک کنیم. البته جمهوری اسلامی ایران بیشترین کمک‌های ممکن را هم در این مقطع و هم در مقاطع قبل به مردم فلسطین و غزه انجام داده است.


روحانی با بیان اینکه کمک‌های نوع دوستانه و دارو و امکانات را برای مردم غزه از زمانی که اجازه فرود هواپیمای ایران در قاهره صادر شد، ارسال کرده‌ایم، تأکید کرد: امیدواریم سایر کشورهای مسلمان نیز به این وظیفه اسلامی و انسانی خود برای کمک به مردم غزه عمل کنند.


«شاهین مصطفی یف» وزیر اقتصاد و صنایع جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار، با ابلاغ سلام‌های صمیمانه آقای «الهام علی اف» رییس جمهوری آذربایجان به رییس جمهوری کشورمان، به مشترکات تاریخی و فرهنگی بین مردم دو کشور اشاره کرد و گفت: روابط دو کشور بخصوص در ماههای اخیر، روز به روز در حال پیشرفت است.


وی با بیان اینکه رییس جمهوری آذربایجان دیدار خود با رییس جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس داووس و همچنین سفر به ایران را بسیار خوب ارزیابی می‌کند، اظهار داشت: دیدارهای روسای جمهوری دو کشور در داووس و تهران، سبب ایجاد اعتماد وسیعی برای توسعه روابط فی مابین شده، و اطمینان می‌دهیم که ازخاک آذربایجان هیچ تهدیدی متوجه کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران نخواهد شد.


وزیر اقتصاد و صنایع جمهوری آذربایجان با اشاره به دستور رییس جمهوری آذربایجان برای بهبود مناسبات با تهران در تمامی حوزه‌ها، به سفر هیات آذربایجانی به ایران و دیدار و مذاکره با وزرای نیرو، ارتباطات و فناوری اطلاعات، نفت، اقتصاد و دارایی، راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی طی این سفر پرداخت و گفت: بر اساس دستور رییس جمهوری آذربایجان با پیشنهادات جدی در حوزه‌هایی نظیر انرژی، رودخانه‌های مرزی و نفت و گاز و... به ایران سفر کرده‌ایم و برای گسترش همکاری با ایران در زمینه‌های آب، برق، حمل و نقل و روابط تجار و بازرگانان بخش خصوصی آمادگی کامل داریم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار