بیژن نوباوه درگفتگو با خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو» گفت: این جشنواره واقعا یکی از مواردی است که ما می توانیم در کشور خودمان و حتی در سایر نقاط دنیا برای آینده فیلمسازی اسلامی به آن امید داشته باشیم، همین جشنواره فیلم مقاومت است.
داور بخش مستند سیزدهمین جشنواره فیلم مقاومت تاکید کرد: از بخش های دیگر این جشنواره بی اطلاع نیستم اما در بخش مستند که خودم یکی از داوران آن بودم 54 اثر وجود داشت که انصافا همه آنها بی بدیل بودند و این آثار آن قدر زیبا و قوی بود که قابل گفتن نیست.
وی افزود: این آثار نشان می دهد که پتانسیل و ظرفیت ما خیلی بالا است و فیلمسازان مسلمان و آزاده دنیا به این جا چشم دوخته اند و در این حوزه آینده ای بسیار روشن در پیش رو می باشد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: همان طور که ما به لحاظ روحی و روانی و ایدئولوژی ام القراء جهان اسلام هستیم از نظر هنری هم این جایگاه را پیدا کردیم .
نوباوه اظهار داشت: جشنواره های مقاومت، حقیقت و عمار حرکت های تازه ای هستند که خیلی هم موفق بودند و من معتقدم آیده این جشنواره نه تنها به عنوان یک جشنواره سینمایی بلکه برای بیان حقایق درون جهان اسلام و انتشار آن در همه جای دنیا می تواند نقش کلیدی و مهم داشته باشد.
وی تصریح کرد: نظام اسلامی از این نوع حرکت ها و تفکرات حمایت می کند و هیچ شکی در آن نیست، اما مجلس و یا دولت نمی توانند به تنهایی کاری انجام دهند.
بیژن نوباوه افزود: بحث این است که این تفکر باید حمایت شود و سنیمای مقاومت و سینمای اسلامی را تقویت کنیم و الحمدالله این روحیه در بین مسئولان وجود دارد و دولت هم بدش نمی آید که در این زمینه کمک کند.
نماینده مردم تهران ادامه داد: بنده با دکتر ایوبی صحبت کردم و ایشان گفتند ما تمام قد پشت این قضیه حاضر هستیم که کمک کنیم و اساسا چیزی اجتناب ناپذیر است و نمی توان کمک نکرد و ایدئولوژی اسلامی در این نوع سینما و هنر نهفته است و بهترین راه معرفی آن به جهان این جشنواره است که در همه جای دنیا این نوع نگاه و جشنواره بی نظیر می باشد.