بر اساس این گزارش عملکرد تالار شیشهای در این هفته به شرح زیر بود:
شنبه: در شروع معاملات هفته بار دیگر شاخص کل بورس تهران به لطف رونق در بخش سیمان، کانی غیر فلزی و تعدادی از نمادهای دارویی در مسیر صعود قرار گرفت اما این روند به سرعت تحت تاثیر روند مبهم و یا روبه فول شکل گرفته در سایر گروه ها خنثی شد. به زودی گروه های پیشرو ابتدای روز نیز با روندی مبهم مواجه شدند. فشار نمادهای منفی به خصوص در بخش هایی مانند خودرویی، بانکی، پتروشیمی و چند رشته ای صنعتی شاخص را به محدوده منفی کشاند. نمادهایی مانند خودرو، خپارس، فارس، وغدیر، وبصادر و وپاسار در این روند تاثیر شایانی داشتند. در ادامه انجام معاملات بلوکی در محدوده مثبت قیمتی در نمادهایی همچون پارسان و ومعادن شاخص را با جهشی مقطعی مواجه ساخت. پس از این رویداد شاخص با شیبی منفی اما ملایم به سیر حرکتی خود ادامه داد. در این برهه معاملات به صورت کم رمقی پیگیری شد. معامله بلوکی در درصدهای مثبت بر روی نماد شفن و افزایش حجم معاملات در محدوده مثبت قیمتی در نماد کگل نیز تنها بخشی از میزان افت ساعات پیشین را خنثی کرد اما در نهایت این نماگر در درصدها منفی به کار خود پایان داد.
یکشنبه: با از سرگیری معاملات در روز یکشنبه شاهد بودیم که به لطف رونق معاملات در تعدادی از گروه ها از جمله خودرویی، دارویی، ساختمانی، تجهیزاتی و دستگاه های برقی، غذایی، حمل و نقل و لیزینگ، شاخص کل بورس تهران در مسیر صعود قرار گرفت. نمادهایی همچون خگستر، ثاخت، وپترو، دزهراوی، خزامیا، وساخت و ورنا در این روند تاثیر شایانی داشتند. اما در ادامه شاهد افزایش فشار از سوی نمادهای منفی گروه پتروشیمی مانند فارس و پارسان و برخی دیگر از نمادهای بزرگ بازار همچون فولاد و وغدیر بودیم که همین امر بخشی از رشد شاخص را خنثی کرد. باز گشایی حکشتی اما شاخص را با جهشی مقطعی مواجه ساخت. در ادامه شاهد افزایش فشار از سوی برخی دیگر از نمادهای بزرگ بازار مانند وامید بر شاخص بودیم. افزایش حجم معاملات در محدوده منفی و انجام برخی معاملات بلوکی در نمادهایی مانند ومعادن و ونوین نیز سرانجام منجر به منفی شدن شاخص گردید. در ادامه نیز این نماگر نتوانست مجدداً در مسیر صعود قرار بگیرد و در نهایت نیز در محدوده منفی به کار خود پایان داد.
دوشنبه: دوشنبه هم شاهد تسلط جوی مبهم و یا منفی در معاملات بسیاری از گروه ها در روز جاری بودیم اما شاخص کل توانست در این میان به لطف رونق معاملات در بخش معدنی و تعداد ملموسی از نمادهای ساختمانی و فلزی و دارویی و برخی تک سهم ها در دیگر گروه ها در مسیر صعود قرار گرفت. نمادهایی مانند کچاد، وبملت، ثاخت، وپترو، رکیش، خمحرکه و دسینا در این روند تاثیر ویژه ای داشتند. در مقابل نمادهای مالی، پتروشیمی و همچنین برخی نمادها در دیگر گروه ها مانند خپارس، فولاد و وبانک در این میان فشار قابل ملاحظه را بر شاخص وارد آورده و این نماگر را در مسیر نزول قرار دادند. افزایش این فشار از سوی نمادهایی چون وامید و وپاسار شاخص را باز هم پایین کشید اما حمایت به عمل آمده از سوی نمادهایی مانند ونوین و در ادامه کگل و همچنین ومعادن به صورت مقطعی شاخص را بالا برد. در ادامه اما فشار نمادهای منفی منجر شد تا شاخص دراواخر ساعت معاملات وارد محدوده منفی گردد. اما کار بدین جا ختم نشد و معامله بلوکی در درصدهای مثبت در نماد اخابر توانست شاخص را با جهشی ملموس مواجه کرده و این نماگر را مثبت سازد.
سهشنبه: با شروع معاملات در این روز شاخص کل بورس تهران بار دیگر به لطف رونق معاملات در تعدادی از بخش ها به خصوص خودرویی، کانی غیر فلزی، تجهیزاتی و ساخت محصولات فلزی و همچنین برخی تک سهم ها در دیگر گروه ها در مسیر صعود قرار گرفت. نمادهایی چون وبملت، ثاخت، خودرو، وتوشه، فاذر، لبوتان، خمحرکه و فاراک در این روند تاثیر گذار بودند. در ادامه فشار برخی نمادهای منفی مانند فخاس و کنور کمی ازمیزان رشد شاخص را خنثی کرد و سپس روندی با ثبات بر سیر حرکتی این نماگر حاکم گردید. بازگشایی تکمبا در درصدهای مثبت شاخص را با جهشی مقطعی مواجه ساخت. افزایش فشار برخی از نمادهای بزرگ بازار مانند فملی در مقابل این روند قرار گرفت اما بار دیگر روندی با ثبات بر شاخص حاکم گردید. در ادامه بازگشایی شخارک در درصدهای منفی، افتی مقطعی شاخص را رقم زد. جمع آوری بخش از صف فروش شکل گرفته در این نماد مزید بر علت شد تا رشد شاخص در ساعت های پیشین به طور کامل خنثی گردد و در نهایت نیز این نماگر با افتی مختصر به کار خود پایان دهد.
چهارشنبه: با از سرگیری معاملات در آخرین روز کاری بورس در این هفته شاهد بودیم که شاخص کل بورس به تبع جو مبهم و یا روبه افول حاکم بر تعداد زیادی از صنایع در مسیر نزولی قرار گرفت. جمع آوری صف فروش شخارک و همچنین تاثیر گذاری منفی نمادهای مانند فملی، فاذر، اخابر، همراه، وپاسار و ثاخت در این روند تاثیر شایانی داشت. روند رو به افول شاخص تا کمتر از یک ساعت ادامه یافت اما بهبود وضعیت معاملات در نمادهایی مانند فولاد و تایرا در این مقطع حمایتی را از شاخص پدید آورد و بازگشت تعداد ملموسی از نمادهای ساختمانی، خودرویی و کانی غیر فلزی به درصدهای مثبت و رونق نسبی معاملات در برخی بخش ها مانند کاشی و سرامیک و معدنی، منجر به تغییر مسیر شاخص گردید. این نماگر با شیبی مثبت اما بسیار ملایم به حرکت خود ادامه داد. افزایش حجم معاملات در درصدهای مثبت بر روی نماد فارس نیز حمایت مختصری را از شاخص به عمل آورد. همین وضعیت نیز در برخی از نمادهای دیگر مانند کگل مشاهده شد و بدین ترتیب بخش عمده ای از میزان افت شاخص در ساعات پیشین خنثی گردید. در اواخر معاملات اما جمع آوری صف فروش فخوز باعث شد تا شاخص با افت مقطعی دیگری مواجه شده و از ورود به محدوده مثبت باز بماند.