آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۰۰۰۷
معاون اجرایی ستاد عمره دانشجویی:

دانشگاهیان اول تا هشتم آذر برای نهایی کردن ثبت‌نام عمره اقدام کنند

معاون اجرایی ستاد عمره دانشگاهیان گفت: پذیرفته شدگان اصلی و ذخیره عمره دانشگاهیان از اول آذر باید برای نهایی کردن ثبت‌نام با مراجعه به سایت لبیک و وارد کردن کد ملی و شماره شناسنامه خود نسبت به ورود اطلاعات تکمیلی خود اقدام کنند.
دانشگاهیان اول تا هشتم آذر برای نهایی کردن ثبت‌نام عمره اقدام کنند

به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، محمد زارع معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: پذیرفته شدگان اصلی و ذخیره عمره دانشگاهیان از روز شنبه اول تا هشتم آذر باید برای نهایی کردن ثبت‌نام با مراجعه به سایت لبیک به نشانیwww.labbayk.ir و وارد کردن کد ملی و شماره شناسنامه خود نسبت به ورود اطلاعات تکمیلی خود اقدام کنند.

 

وی افزود: وقتی روند ثبت‌نام نهایی توسط زائر انجام شد، کد ملی عمره‌گزار به بانک ارسال می‌شود. سپس زائرین باید با مراجعه به شعب منتخب بانک تجارت که در سایت لبیک اعلام شده، نسبت به افتتاح حساب جاری یا قرض الحسنه اقدام کرده و مبلغ 750 هزار تومان اولیه را واریز کنند.

 

زارع ادامه داد: عمره‌گزاران بعد از افتتاح حساب عمره در بانک تجارت با مراجعه مجدد به سایت لبیک در قسمت پروفایل خود در قسمت بانک شماره حساب را وارد کرده و در آن قسمت ثبت‌نام عمره خود را فعال کنند و بعد از این مرحله، فیش عمره برایشان صادر می‌شود که باید از آن پرینت گرفته و با مدارک دیگر به رابطین عمره در دانشگاه خود تحویل دهند.

 

وی با اشاره به اینکه به تمام زائرین وام تعلق می‌گیرد، گفت: به تمام زائرین وام تعلق می‌گیرد اما زائر تا زمانی که ثبت‌نام عمره خود را در سایت فعال نکند، شعبه، امکان پرداخت وام را ندارد.

 

زارع در خصوص آموزش مجازی ویژه زائرین اصلی و ذخیره گفت: آموزش مجازی فقط مختص پسران و متاهلین است و این دسته از زائرین بعد از ثبت‌نام نهایی و افتتاح حساب اولیه، باید به پروفایل آموزش مجازی مراجعه و 6 درس را به مدت 3 هفته بگذرانند و نمرات لازم را کسب کنند.

 

معاون اجرایی ستاد عمره دانشگاهیان تاکید کرد: زائرین باید دفترچه راهنمای عمره را از سامانه ثبت‌نام عمره در سایت لبیک دریافت کرده و مطالب آن را به دقت مطالعه کنند.

 

زارع در خاتمه گفت: دانشجویان مشمول اعم از اصلی و ذخیره باید در اسرع وقت نسبت به تهیه مدارک خود برای صدور مجوز خروج از کشور اقدام کنند و مدارک را به رابطین عمره در دانشگاه خود تحویل دهند.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار