کشف اختلاس ۱۶ میلیاردی در بانک صادرات تبریز
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۲۰۴۶

کشف اختلاس ۱۶ میلیاردی در بانک صادرات تبریز

رئیس پلیس آگاهی آذربایجان‌شرقی از کشف اختلاس ۱۶ میلیارد و ۲۲۰ میلیونی یکی از شعب بانک صادرات تبریز و دستگیری دو متهم پرونده خبر داد.

سرهنگ صابر عباس زاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی "خبرگزاری دانشجو" در تشریح این خبر گفت: در پی مراجعه حضوری و اعلام سرپرست بانک صادرات استان مبنی بر اینکه یکی از کارمندان این بانک از دو روز پیش به بانک مراجعه نکرده و پس از بررسی حساب‌ها مشخص شد که مبلغ حدود ۱۶ میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال از حساب بانک برداشت شده و به جهت حساسیت موضوع و جلوگیری از خروج متهم از کشور بلافاصله طی هماهنگی با دادستان دادسرای تبریز آدرس محل سکونت و محل‌های احتمالی حضور متهم شناسایی و به صورت غیرمحسوس مورد مراقبت قرار گرفت.

 

سرهنگ عباس زاده ادامه داد: پس از ردیابی‌های اطلاعاتی و بکارگیری منابع خبری، محل اختفاء وی در کارخانه‌ای خارج از شهر شناسایی و متهم دستگیر شد.

 

وی با بیان اینکه متهم پس از دستگیری به پلیس آگاهی منتقل شد افزود: متهم در بازجویی اولیه به برداشت مبلغ مذکور اعتراف کرد و مدعی شد که مبلغ برداشتی را به شخصی با هویت معلوم به جهت رابطه دوستی امانت داده است تا نسبت به راه‌اندازی کارخانه‌اش اقدام نماید و اینک از بازپرداخت آن امتناع می‌کند.

 

این مقام انتظامی تصریح کرد: با هماهنگی قضایی فرد مورد نظر دستگیر شد و در تحقیقات انجام یافته اعتراف کرد مبلغ مذکور را از کارمند بانک دریافت و برای کارخانه هزینه کرده است و چون پولی در اختیار نداشته‌ قادر به برگرداندن پول نشده‌ است که در همین رابطه دو فقره از املاک ارزنده وی شناسایی و اسناد مالکیت آن‌ها از متهم اخذ و طی نامه‌ای به اداره ثبت اسناد و املاک تبریز اعلام و نسبت به توقیف املاک اقدام شد.

 

رئیس پلیس آگاهی آذربایجان‌شرقی خاطر نشان کرد:با ارسال نامه‌ای به بانک مرکزی درخواست شد کلیه موجودی‌های حساب هر دو متهم توقیف و مسدود شود و سرانجام متهمان دستگیر شده به همراه پرونده به دادسرا اعزام و با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

پربازدیدترین آخرین اخبار