روز دانشجو تكريم علم، معرفت و مظهرآزادي خواهي و استقلال ايران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۱۱۹
استاندار گيلان:

روز دانشجو تكريم علم، معرفت و مظهرآزادي خواهي و استقلال ايران است

استاندار گيلان گفت: روز دانشجو تكريم علم، معرفت و مظهرآزادي خواهي و استقلال ايران است.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از رشت، محمد علی نجفی امروز در همايش روز دانشجو که با حضور 400 نفر از دانشجویان و  تشکل های دانشجویی در استانداری برگزار شد، با بيان اينكه رشد شتابان ايران اسلامي نيازمند توانمندسازي در بخش هاي علمي و پژوهشي است به طرح مسائل و مشكلات استان پرداخت و گفت: با توجه به فضاي تحول و پويايي كه از سوي دولت تدبير و اميد در دانشگاه ها ايجاد شده است مراكز علمي در روند توسعه گيلان مشاركت فعالانه داشته باشند.


وی افزود: روز دانشجو تكريم علم، معرفت، رشد و تكامل و مظهر آزادي خواهي و استقلال ايران است.


استاندار گیلان با اشاره به فرمايشات امام خميني (ره) مبني بر اينكه دانشگاه مبدأ همه‌ تحولات است، گفت: اين جمله‌ عظيم نشانگر آن است كه دانشگاه در هر كشوري مظهر پويايي، تحرك، تحول، رشد و بالندگي و خاستگاه آزادي و اصول برخاسته از هويت فرهنگي آن جامعه است.


نجفی افزود: دانشجويان همواره خواستار تحول، نوخواهي و آزادي خواهي در جامعه بوده‌اند و بدون شك رشد شتابان ايران اسلامي نيازمند توانمندسازي در بخش هاي علمي و پژوهشي مملكت است.


وی با بيان اينكه در رسيدن به اهداف سند چشم انداز كه در سال‌هاي اخير از آن فاصله گرفته شده است بايد كوشا باشيم، گفت: اين وضعيت فقط مختص به كشور نمي‌شود و در گيلان هم در ترسيم سندهاي راهبردي نيازمند انديشه‌هاي خلاق و علمي هستيم.


استاندار گیلان با اشاره به مطالبه‌ رهبر معظم انقلاب اسلامي از دانشجويان در زمينه‌ تحول و پويايي در محيط‌هاي دانشجويي گفت: امروز دولت همه‌ تلاش‌هاي خود را در راستاي اين فرمايشات قرار داده است تا فضاي دانشگاه‌ها همراه با تحول و پويايي و در خدمت توسعه كشور باشد.


نجفی خاطرنشان كرد: انديشه‌هاي علمي و پژوهشي دانشگاه تنها در فضاي آرام و به دور از جريانات سياسي، احساسي و افراطي و در سايه روحيه‌ استدلال، آزادانديشي و فضاي نقادانه متفكرانه است كه مي‌تواند در خدمت توسعه‌ كشور و استان قرار گيرد.


وی با بيان اينكه تغيير وضعيت اقتصادي كشور و انتقال از انديشه‌هاي نفتي به سوي اقتصاد مقاومتي با مشاركت فضاي دانشگاهي صورت مي‌گيرد، گفت: امروز اقتصاد مقاومتي كه سرلوحه‌ كار كشور است ابتدا از دانشگاه‌ها و دانشگاهيان و با پرداختن به شركت‌هاي دانش بنيان و فناورانه آغاز مي‌شود.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار