کد خبر:۳۶۹۰۸۴

اهدا کتاب طرح جامع سیستم تروما به استاندار گیلان

کتاب طرح جامع سیستم تروما در جمهوری اسلامی ایران، توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به استاندار گیلان اهدا شد.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از رشت، برزیگر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیروز در همایش روز جهانی یادبود قربانیان حوادث جاده‌ای در سالن جلسات مرکز آموزش الزهرا در رشت، گفت: هرحادثه‌ای که در دنیا برای هر انسانی پیش می‌آید تاسف انگیز است و آروز دارم به گونه‌ای برنامه ریزی کنیم تا حادثه‌ای رخ ندهد.


وی افزود: مقابله با این پدیده همکاری و هم اندیشی نخبگان سازمان‌های ذیربط را می‌طلبد و ما بر آنیم تا با بهره مندی از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری موجود، رسالت خود را مبنی بر کاهش آلام حادثه دیدگان جاده‌ای به انجام برسانیم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بابیان اینکه اولین سوالی که بعد از تصادف پیش می‌آید اینست که آسیب کجاست، گفت: جان بین تن و روح قرار دارد و جان امواج زرین عشق خداست که اگر گرفته شود روح آزاد می‌شود، این امواج اولین محل ضربان قلب است که هنوز علم پزشکی نتوانسته ثابت کند که چرا مرکز اولیه ضربان قلب بصورت خودکار شروع به ضربان می‌کند؛ بلکه با امواج زرین عشق خدا تحریک و ضربان می‌یابد.


برزیگر گفت: در هنگام تصادف ممکن است بدن آسیب نبیند؛ ولی بر اثر استرس‌های وارد شده فرد دچار عوارض قلبی شود، زیرا استرس سبب آریتمی می‌شود که ممکن است موجب شوک و مرگ ناگهانی شود.


وی بی احتیاطی در رانندگی، ایمن نبودن خودروها و مشکلات جاده‌ای را از عوامل ایجاد تصادفات برشمرد و  افزود: این عوامل باعث از بین رفتن تن که شامل کالبد فیزیکی و جان که خداوند جاری و ساری نموده، سبب جدا شدن روح از کالبد و مرگ زودرس می‌شود که با مرگ طبیعی فاصله زیادی دارد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار امیدواری کرد: برپایی این همایش فرصتی مغتنم شود تا همه آنهایی که عشق به خدا و مردم را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار می‌دهند در کمرنگ شدن این حوادث ناگوار نقش آفرین باشند.


در ادامه نجفی، استاندار گیلان، بیان داشت: استان گیلان استان گردشگری است که سالانه پذیرای بیش از 40 میلیون گردشگر است، که از این تعداد 32 میلیون نفر در این استان اقامت می‌کنند؛ بنابراین ما وظیفه داریم امکانات رفاهی را برای آنها فراهم کنیم.


وی، گیلان را استان حادثه خیز ذکر کرد و گفت: با توجه به اینکه استان گیلان یکی از استان‌های حادثه خیز کشور است علیرغم تلاش‌های مسئولین، آمار حوادث جاده‌ای در این استان بالاست.


استاندار گیلان بابیان اینکه بحث طب اورژانس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: کادر اورژانس باید قویترین کادر بیمارستانی باشد و از امکانات ویژه‌ای برخوردار باشد تا بتوانیم آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات را به حداقل برسانیم.


نجفی با اشاره به اینکه بیشترین تلفات انسانی درون و برون شهری مربوط به عابران پیاده و موتورسیکلت سواران است، از آموزش و پرورش و رسانه‌ها درخواست کرد از طریق آموزش در زمینه کاهش تصادفات، فرهنگ سازی کنند.


وی همچنین بر بازسازی سرویس‌های حمل و نقل و پایانه‌ها تاکید کرد و از اداره راه و ترابری خواست تا با ابتکارات و اندیشه‌ها، استفاده از سرمایه‌های بخش خصوصی را سرلوحه کار خود قرار دهند.


استاندار گیلان خاطرنشان کرد: با راه اندازی بانک اطلاعاتی و همکاری بخش‌های مدیریتی استان شاهد کاهش حوادث ترافیکی در استان و کشور باشیم.


در پایان، کتاب طرح جامع سیستم تروما در جمهوری اسلامی ایران، توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به استاندار گیلان اهدا شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار