کد خبر:۳۷۳۲۱۸
بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

۱۶ آذر پیروی از راه حسین بن علی(ع) و یارانش است

بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بیانیه‌ای به مناسبت 16 آذرماه اعلام کرد: 16 آذر در حقیقت پیروی از راه حسین بن علی (ع) و یارانش است.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از رشت،  بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بیانیه‌ای به مناسبت 16 آذر اعلام کرد: 16 آذر در حقیقت پیروی از راه  حسین بن علی (ع) و یارانش است.


متن این بیانیه به شرح زیر است:

 

با سلام و درود به پیشگاه سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یارانش که با حماسهٔ خویش راهی جاویدان برای مبارزه با ظلم و استکبار بنیان نهادند.

 

16 آذر ماه که یادآور استکبارستیزی، آزادی خواهی، حق طلبی و عدالتخواهی قشر دانشجو است در حقیقت پیروی از‌‌ همان راهی است که حسین بن علی (ع) و یارانش به این ملت و خاصه دانشجویان نمایاندند.


قشری که در همه میادین در صفوف اول و پیشتاز در مبارزه با ظلم و استکبار بوده است. جنبش‌های دانشجویی دارای ویژگی‌های مشترکی در نقاط مختلف دنیا هستند. شاید مطالبه‌گری در امور صنفی، آموزشی، رفاهی و... از ویژگی‌های مشترک این جنبش در اقصی نقاط دنیا باشد؛ اما آنچه که این جنبش را در کشورمان از سایر جنبش‌های دانشجویی در نقاط دیگر دنیا متمایز می‌کند، استکبارستیزی و عدالتخواهی این جنبش می‌باشد.


جنبشی که همواره، هوشیارانه و متعهدانه تمامی مسائل جهان و کشور را علاوه بر امور صنفی خود زیر نظر داشته و منشا تحولاتی عظیم شده است.


شاید بتوان ۱۶ آذر ۱۳۳۲ را سرآغازی برای به منصه گذاردن روحیه استکبارستیزی و عدالتخواهی جنبش دانشجویی تلقی کرد و در آن روز که تا بیداری ملت در انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ فاصله زیادی داشت، با اعتراض آگاهانه و متعهدانه خود در برابر حضور معاون اول رئیس جمهوری وقت آمریکا در دانشگاه تهران را بتوان ناشی از روحیه استکبارستیزی و عدالتخواهی این جنبش دانست که منجر به شهادت سه تن از دانشجویان دانشکده فنی شد.


در طی چند سال اخیر جهان شاهد تحولات شگرف بخصوص در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا بوده که یقینا یکی از آثار و پیامدهای انقلاب اسلامی ایران در بهمن ماه ۱۳۵۷ است. در بیداری اسلامی و خیزش جهان اسلام نقش جنبش‌های دانشجویی و استکبارستیزی این جنبش قطعا برگرفته از اسلاف صالح خود در خیزش‌های اعتراضی همچون ۱۶ آذر بوده است.


اما متاسفانه امروز با گذشت مدت اندکی از خیزش اسلامی و بهار عربی شاهد به انحراف کشیده شدن این جریان اسکتبارستیز توسط جریان‌های منحط تکفیری هستیم که وظیفه را بر قشر دانشگاهی، متعهد و آگاه دوچندان می‌کند، چرا که اهداف تعریف شده برای ایجاد چنین گروه‌هایی توسط نظام سلطه مخدوش نشان دادن چهره اسلام، منحرف کردن شور و حماسهٔ جوانان دنیای اسلام و به انحراف کشیده شدن مسئلهٔ اصلی جهان اسلام، یعنی مسئله فلسطین است.


شکی نیست پیشرفت‌های صلح آمیز هسته‌ای در سالهای اخیر یکی از دستاوردهای مهم دانشمندان جوان کشورمان است که نظام سلطه در رأس آن‌ها آمریکا با بهانه قرار دادن مسائلی از قبیل نظامی بودن این فعالیت‌ها با روش‌های مختلف از جمله تحریم‌های ظالمانه، به شهادت رساندن دانشمندان هسته‌ای و غیره سعی در ایجاد توقف در این مسیر داشته است.


 اما بعد از گذشت یکسال از مذاکرات گروه ۵+۱ با جمهوری اسلامی ایران بار دیگر ثابت شد که غرب و آمریکا هیچگاه قابل اعتماد نبوده و از خوی استکباری و زیاده خواهانه خود کوتاه نخواهند آمد و همانگونه که مقام عظمای ولایت، امام خامنه‌ای مدظله العالی فرمودند: «برای دنیا مشخص شد که ما قول و قرارهای منطقی عادلانه و عاقلانه را می‌پذیریم؛ اما زیر با حرف زور نمی‌رویم.»


در دههٔ چهارم انقلاب اسلامی که دههٔ پیشرفت و عدالت نامیده شده، وظایف جامعهٔ دانشگاهی بخصوص دانشجویان دوچندان است چرا که تولید علم و جنبش نرم افزاری که همواره مورد تاکید رهبر انقلاب قرار گرفته است منشأ قدرت سیاسی و اقتصادی بوده و آن‌ها را می‌توان مهم‌ترین ابزارهای مورد نیاز برای مبارزه با استکبار دانست.


از این رو است که تحقق این شعار زیرساخت‌های مورد نیاز برای آموزش و پژوهش و توجه بیشتر مسئولان امر به رفع مشکلات محیط دانشگاهی در زمینه‌های مختلف صنفی از جمله مسائل رفاهی، آموزشی، پژوهشی و غیره را می‌طلبد که با تلاش‌های مجدانه و جهادگونه مسئولان ذیربط تمامی موانع جهت رسیدن به این مهم مرتفع خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار