کد خبر:۳۷۳۲۴۱
زارع در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو"؛

دانشجو آرمانگرای واقع‌بین و موذن جامعه است/ دانشجو هیچ وقت به آمریکا و رژیم غاصب صیهونیستی اعتماد نخواهد داشت

عضو کمیسیون تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان کشور با اشاره به اینکه ۱۶آذر و کشتار دانشجویان، سر آغاز بیداری دانشجویی است، گفت: دانشجو هیچ وقت به آمریکا و رژیم غاصب صیهونیستی اعتماد نخواهد داشت.

زارع، عضو کمیسیون تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان کشور در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در یزد، ضمن گرامیداشت روز دانشجو گفت: ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ سر آغاز بیداری دانشجویی و استکبار ستیزی با پس زدن نیکسون است.

 

وی افزود: ۱۶ آذر روزی است که دانشجویان نشان دادند استکبارستیزند و با نیکسون‌ها سر خوشی ندارند و دانشگاه را به عنوان مبدا تحولات معرفی کرده و نشان دادند که با هیچ ستمگر و ابرقدرتی عهد اخوت نخواهند بست.

 

عضو کمیسیون تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان کشور تصریح کرد: دانشجویان در این روز نشان دادند دانشجو‌‌ همان آرمانگرا، موذن جامعه، بابصیرت، حافظ ارزش‌ها، گوش به فرمان ولایت، استقلال داشتن از حزب و جناح خاص؛ مومن انقلابی، دوست دار اسلام، مطالبه گر، بیدار، تعهد و تخصص توأمان و ضد فتنه است.

 

زارع تصریح کرد: دانشگاه و دانشجو باید این پیشگامی‌ها و نقاط ثقل را حفظ و تقویت کند و بداند ملت، همیشه احترام و تکریم خاصی برای آن‌ها از لحاظ این ویژگی‌ها قائل است.

 

وی ادامه داد: ‌ یکی از نکات مثبت که بیداری دانشجویی باید آن را حفظ و تقویت کند، تعلق نداشتن بدنه و تشکل‌های دانشجویی به جناح و حزب خاص و پشت سر جریان‌های سیاسی قرا نگرفتن است و مبادا تشکل‌های تازه تاسیس خود را متعلق به دولت و یا شخص خاصی بدانند و لفظ بیداری دانشجویی را به انحراف ببرند زیرا که اگر چنین شود باید منتظر فضاهای افراطی‌گری و سیاسی بازی در دانشگاه‌ها باشیم.

 

عضو کمیسیون تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان کشور گفت: روسای دانشگاه مواظب باشند به بهانه آزادی، ولنگاری و بی‌بندباری سیاسی و فرهنگی برپا نکنند که این‌ها اصلا در شأن روسای دانشگاه در دولت تدبیر وامید نیست.

 

زارع تصریح کرد: نکته مهم که باید همیشه عین نصب بیداری دانشجویی باشد، فرامین ولایت است که اگرچنین شود انحراف پیش نخواهد آمد و این‌‌ همان بصیرت دانشجو است که یعنی بدون آنکه ولی را ببینی بدانی در دل او چه می‌گذرد.

 

وی افزود: دانشجو آرمانگرای واقع بین، می‌تواند موذنی خوبی برای جامعه باشد و مانع قضا شدن نماز ملت و همچنین به عنوان مبدا و نقطه ثقل معرفی شود.

 

عضو کمیسیون تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان کشور تصریح کرد: دانشجو هیچ وقت به امریکای جنایتکار و وحشی، رژیم غاصب و جعلی صیهونیستی و انگلیس موذی خوشبین نبوده و نخواهد نبود و هیچ نیازی نیز به اعتماد آن‌ها در هیچ زمینه‌ای ندارد.

 

زارع تصریح کرد: واقعا جای بسی تاسف دارد که اگر روزی به دنبال جمع کردن رای اعتماد برای اینهایی که از ملتشان نیز نمی‌تواند رای اعتماد بگیرند، باشیم.

 

وی همچنین در خصوص مذاکرات هسته‌ای گفت: ما اگر بتوانیم بت‌هایی نظیر "ما نمی‌توانیم، راهی جز کسب اعتماد کدا خدا (که البته اگر وجود داشته باشد) نیست" را در فکر و عقیده بعضی از مسئولان و ملت بشکانیم هرگز از تمدید مذاکرات ضرر نخواهیم کرد.

 

عضو کمیسیون تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان کشور گفت: البته شکسته شدن این بت‌ها نیاز به آگاهی دارد و باید قشر نخبه و تشکل‌های دانشجویی این را وظیفه خود بدانند که خود را به سلاح آگاهی مجهز کنند و به میان ملت رفته و در مورد روند و مسیر مذاکرات و توافقنامه آگاهی بخشی کنند تا ملت بدانند در این مذاکرات چه اتفاقی افتاده و از مسئولان مطالبه کنند که دیگر "ما می‌توانیم".

 

زارع گفت: ما باید برای جامعه تبیین کنیم که نیازی نیست مثل گدا‌ها برویم دنبال کداخدا و عزت و استقلال را به خاطر چند لقمه نان بدهیم و اگر ما این را از سر راه نیاورده‌ایم، به خاطر این‌ها احمدی روشن‌ها و شهریاری‌ها و همت‌ها و باکر‌ها و خرازی‌ها داده‌ایم.

 

وی افزود: دانشجو متعد و متخصص یکی از وظایفش امروز همین است که اگر غفلت کند، حسین بن علی‌ها را به گودال قتلگاه خواهند فرستاد.

 

عضو کمیسیون تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان کشور در پایان تصریح کرد: دانشجو به دنبال تخصص با تعهد، محیطی مناسب برای رشد علمی همراه با اساتید ارزشی و حل مشکلات و نیازهای جامعه با پایان نامه‌ها و تزهای خود است که البته این‌ها همگی به به وزارت علوم آقای فرهادی که باید در در ادامه راه دید چقدر عملیاتی می‌شود، برمی گردد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار