کد خبر:۳۷۳۱۴۹
گزمه در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

ریشه جنبش دانشجویی با هویت ضداستکباری گره خورده است/ ۱۶ آذر نماد آزادی خواهی است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه غیرانتفاعی بهاران گرگان گفت: ریشه جنبش دانشجویی با هویت ضداستکباری گره خورده و همواره دانشگاه سنگر مقابله با زیاده خواهی‌‮های استکبار جهانی بوده است.

امیر حسین گزمه، فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه غیرانتفاعی بهاران در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در گرگان، ضمن تبریک روز دانشجو گفت: 16 آذر نقطه افتخاری برای دانشجویان است که تعدادی از دانشجویان در این روز به خاطر ایستادگی در برابر استکبار به شهادت رسیدند و این یک واقعیت است که سرنوشت یک کشور در عرصه مدیریت به دانشگاه‌ها گره خورده است.

 

وی با بیان اینکه تربیت شدگان در دانشگاه‌ها مدیران آینده کشور خواهند شد، افزود: به همین خاطر مردم توقع دارند که دانشگاهیان از جنس انقلاب و نظام اسلامی باشند.
 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه غیرانتفاعی بهاران گرگان با اشاره به شرایط کنونی و مذاکرات هسته‌ای و وظیفه دانشجویان در این مقوله بیان داشت: ریشه جنبش دانشجویی به هویت ضد استکباری گره خورده است همانگونه که هم در 16 آذر 32 و هم در تسخیر لانه جاسوسی این هویت را به منصه ظهور گذاشتند؛ از این رو دانشگاه‌های ما سنگر مقابله با زیاده خواهی‌ها و استکبار دنیای غرب به شمار می‌روند.

 

گرمه در پایان تصریح کرد: 16 آذر نقطه عطف فعالیت‌های جنبش دانشجویی و نماد عدالت طلبی و آزادی خواهی در مقاطع تاثیرگذار در تحقق انقلاب اسلامی بوده و خواهد بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار