به گزارش خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، محمدمهدی رمضانزاده در میزگرد تشکلهای دانشجویی با عنوان "نسبت جنبش دانشجویی و نیازهای اساسی کشور، بررسی عملکرد و نگاه به آینده" که به مناسبت 16 آذر (روز دانشجو) در خبرگزاری دانشجو برگزار شد، اظهار داشت: جنبش دانشجویی حلقه واصل بدنه جامعه با بدنه تصمیم ساز کشور است بنابراین هر کجا خللی در روند فعالیتهای مسئولان کشور مشاهده شود، جنبش دانشجویی در حمایت از مسئولان و یا تذکر به آنها ورود میکند تا به ارتقای کشور کمک کرده و عامل تاثیرگذاری در تصمیم گیریهای کلان در سطح کشور باشد.
وی افزود: مطالبه گریهای جنبش دانشجویی نسبت به سالهای گذشته تخصصیتر شده و به پختگی بهتری رسیده است و صرفاً به بیانیه و نامه ختم نمیشود بلکه مطالبات به صورت جریانی پیش گرفته شده تا به نتیجه مطلوبی برسد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: کم شدن تاثیرگذاری جنبش دانشجویی ناشی از پایین آمدن سطح بصیرت، تفکر و عقاید دانشجویان در زمینههای مختلف است چرا که آرمانها لقلقه زبان شده و موجب شده است تا دانشجویان نسبت به اصولی که پایبند بودند سست شوند.
رمضانزاده ابراز داشت: دانشجویانی که در حال حاضر فعالیت میکنند کسانی هستند که گفتمان خاصی در مطالبات دارند و عَلَم جنبش دانشجویی به زمین نیافتاده است اما باید مراقب بود و تلاش کرد تا مسائل به صورت ریشهای حل شود.
وی ادامه داد: تذکردادن در صورت مشاهده فساد خوب است اما ارزشمند نیست چرا که باید تلاش شود تا ریشههای فساد برچیده شود و مطالبات جنبش دانشجویی باید در این راستا باشد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: جنبش دانشجویی در پارادیم خاصی نمیگنجد و برهمین اساس محدودیتی در خواستههایش نداشته و هیچ تعارفی با جناح و گروهی ندارد.
رمضانزاده با تاکید بر اینکه جنبش دانشجویی اصول خود را خوب میشناسد و بر مبنای آن حرکت میکند، گفت: اگر جنبش دانشجویی در باتلاق سیاست زدگی و حرکات پایین دستی قرار بگیرد روحیه جنبش و مستقلی که باید داشته باشد خشکیده میشود و بخش اعظمی از بدنه اجتماعی خودش را از دست میدهد و به تأثیرگذاری مطلوب نمیرسد.
وی خاطرنشان کرد: جنبش دانشجویی باید بدون سیاست زدگی و منصفانه موضع بگیرد نه اینکه جناحی رفتار کند چرا که سیاست زدگی در ماهیت جنبش دانشجویی نمیگنجد.