آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۶۶۵
ادب مرد به ز دولت اوست (۱)/ فومنی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

رئیس جمهوری که حقوقدان است باید با منطق صحبت کند نه ادبیات عامیانه

دبیر کل جبهه مردمی اصلاحات گفت: من معتقدم که روحانی باید ادبیات خوبی نسبت به مسائل داشته باشد متاسفانه ایشان در هنگام عصبانیت بعضی از مسائل را با زبان تندی بیان می کنند که به نظر من صحیح نیست.

محمد زارع فومنی در گفتگو با خبرنگار سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، در خصوص اظهارات رئیس جمهور در مراسم 16 آذر گفت: رئیس جمهور در مراسم دیروز نکات و مشکلات خود را بیان کردند و در مورد سختی هایی که در دولت وجود دارد با دانشجویان سخن گفتند.

 

وی در پاسخ به اینکه آیا اظهارات تند و استفاده از القابی مانند تازه به دوران رسیده در شان سخنان رئیس جمهور است گفت: من معتقدم که روحانی باید ادبیات خوبی نسبت به مسائل داشته باشد متاسفانه ایشان در هنگام عصبانیت بعضی از مسائل را با زبان تندی بیان می کنند که به نظر من صحیح نیست.

 

دبیر کل جبهه مردمی اصلاحات بی سواد خواندن و تازه به دوران رسیده نامیدن افراد را نادرست خواند و افزود: ما نباید به دیگران با بی سوادی و القابی این چنین توهین کنیم چرا که باید دولت محکم باشد و بدون ترس و واهمه از انتقادات استقبال کند.

 

وی در ادامه افزود: روحانی خصوصیات اخلاقی خوبی دارد اما کاش سعه صدر خود را بیشتر کند و از ادبیاتی که متعلق به یک رئیس جمهور نیست استفاده نکند.

 

فومنی مخالفت خود را با اظهارات تند و دور از ادب رئیس جمهور اعلام کرد و گفت: من مخالف این بخشم که روحانی با وجود فشارهای عصبی، عصبانی می شوم و حرف می زند ادبیات ما باید ادبیات دیپلماتیک باشد.

 

وی به اظهارات روحانی مبنی بر اینکه خود را حقوقدان معرفی کرد اشاره کرد و گفت: وقتی رئیس جمهور می گوید که حقوقدان است یعنی باید با منطق و استدلال صحبت کند و نیازی به ادبیات عامیانه و عام پسند ندارد.

 

دبیر کل جبهه مردمی اصلاحات در ادامه گفت: به نظر من منظور روحانی از تازه به دوران رسیده افرادی که دلسوز انقلاب هستند نیست چرا که انقلاب ارث پدر هیچ کس نیست که نشود افراد جدیدی و این نسل جدید برای آن دلسوزی کنند. چه قبلی ها و چه بعدی ها هرکس که بخواهد می تواند از نظام و کشور دفاع کند و باید از آن استقبال شود.

 

وی رئیس جمهور را به سعه صدر دعوت کرد و گفت: انتقادات شدید را باید تحمل کند و سعه صدر داشته باشد و در مقابل عده ای تندرو که مخالفت های تند و تیزی با دولت دارند باید تغییر رویه بدهند.

 

فومنی در پایان خاطر نشان کرد: ای کاش روحانی از همه ما مشاوره می گرفت تا ما با ایشان در خصوص صحبت کردن با ادبیات ملایم و پاک و سالم که به کسی توهین نشود نکاتی را یادآور می شدیم اما ما باید به دولت کمک کنیم چرا که در موقعیت حساسی قرار گرفته و باید انتقاد سازنده داشته باشیم و به دنبال تخریب دولت نباشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۳
آقا تعجب نکن
حالا که به پست شون رسیدن دیگه ابایی ندارن
وگرنه باید از رهبری یاد بگیرن
اینا که به امثال احمدی نزاد ایراد می گیرند
اون بنده خدا به خارجی ها بد می گفت این به داخلی ها
تفاوت معلومه دیگه
4
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۳
اشنا . آهای سرهنگ کجایی!!!!!
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۹
ناصر ای کاش سرهنگ بود !!!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار