کد خبر:۳۷۳۷۶۴
پهلوان در نشست اتحادیه‌های دانشجویی:

این دولت می‌خواهد صدای دانشجویان را آنگونه که دوست دارد بشنود و بازتاب دهد

دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: طبیعی است که دولت‌ها دوست دارند صدای انتقادی از دانشگاه‌ها بلند نشود اما این دولت می‌خواهد صدای دانشجویان را آنگونه که دوست دارد بشنود و بازتاب دهد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دنشجو"، علی پهلوان در نشست تشکل های دانشجویی که ظهر امروز در دفتر تحکیم وحدت دانشجویان برگزار شد، اظهار داشت: اعتراض ما نه فقط به حذف تریبون تشکل‌های دانشجویی در حضور رئیس‌جمهور است بلکه اعتراض ما به فضای حاکم بر جنبش دانشجویی است. اینکه مسئولین به جنبش دانشجویی یک نگاه سیاسی‌کاری دارند.

 

وی افزود: البته مسئولان با اجازه ندادن به تشکل‌های دانشجویی برای صحبت در حضور رئیس‌جمهور خود را از سخنان آنان محروم کردند.

 

پهلوان تصریح کرد: اصل روز دانشجو به حرکت‌های دانشجویی برمی‌گردد و اینکه مسئولان صدای دانشجویان را بشنوند اما در ۱۶ آذر امسال آنچه که اتفاق افتاد حذف بخش بزرگی از صدای دانشجویان بود.

 

دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه دولت اراده‌ای برای شنیدن صدای دانشجویان ندارد، گفت: دولت بر عکس آنچه که شعار می‌دهد فضای دانشگاه‌ها را امنیتی‌تر کرده که این فضا باید برداشته شود و این طبیعی است که دولت‌ها دوست دارند صدای انتقادی از دانشگاه‌ها بلند نشود اما این دولت می‌خواهد صدای دانشجویان را آنگونه که دوست دارد بشنود و بازتاب دهد.

 

پهلوان با اشاره به این موضوع که دولت نگاه ابزاری به تشکل‌ها دارد، ‌ گفت: اینکه مجلس معیارهایی برای وزیر علوم معرفی می‌کند اما دولت بدون توجه به آن معیار‌ها افرادی را برای این وزارتخانه معرفی می‌کند به معنای قربانی کردن دانشجویان است.

 

وی افزود: برای اینکه شعار اعتدال دولت معنا دهد باید یک گروه افراطی را در مقابل آن به وجود آورد بر همین اساس به برخی تشکل‌های دانشجویی و بعضی افراد برچسب افراطی می‌زنند.

 

این فعال دانشجویی با بی‌عدالتی خواندن طرح دانشجوی پولی گفت: اینکه دانشجویان پولی در کنار دانشجویانی بنشینند که با زحمت و دادن آزمون کنکور سر کلاس‌های دانشگاه حاضر شدند بی‌عدالتی است.

 

دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه تصریح کرد: ما انتظار داریم که در بودجه امسال مسئله بودجه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها مدنظر مجلس و دولت قرار گیرد و اینکه بودجه فرهنگی از بودجه دانشجویی جدا شود چرا که معمولا بودجه فرهنگی فدای بودجه دانشجویی می‌شود. البته در کنار آن از مسئولان می‌خواهیم بودجه تشکل‌ها را محدود نکند.

 

وی در پایان پیرامون لزوم توجه دولت به فرهنگ خاطرنشان کرد: از سخنان رئیس‌جمهور چنین برداشت می‌شود که دولت نقش خود را در فرهنگ کمرنگ می‌داند در حالی که انتظار است طبق قانون اساسی در خصوص مسائل فرهنگی توجه ویژه‌ای شود. همچنین تلاش بیشتری در راستای اسلامی شدن دانشگاه‌ها انجام می‌دهد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار