کد خبر:۳۷۳۷۴۸
قول استاندار فارس به دانشجویان دانشگاه فرهنگیان؛

مشکلات و مسائل دانشگاه فرهنگیان در دست بررسی است

استاندار فارس گفت: مشکلات و مسائل دانشگاه فرهنگیان بررسی می‌شود و برای انتقال مکان دانشگاه نیز تلاش می‌شود.

به گزارش "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، سید محمد احمدی، استاندار فارس شب گذشته در همایش بزرگ روز دانشجو دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری شیراز با اشاره به اینکه 16 آذر پس از انقلاب تا 16 آذرهای پیش از انقلاب به کلی متفاوت است، بیان داشت: دانشجویان زیادی از سال 32 به خاک و خون افتادند تا شما امروز سرافراز و آزاد باشید و جمهوری اسلامی مستقر شود و استقلال و آزادی در این کشور نهادینه و پایدار شود.


وی با بیان اینکه این کشور به سادگی و به راحتی به دست ما نرسیده است، افزود: دلاورمردان و شیرزنان بسیاری شکنجه شده و زجر کشیدند و در هشت  سال دفاع مقدس از این آب و خاک دفاع جانانه کردند تا این کشور سرافراز برپا بماند.


استاندار فارس با اشاره به اینکه دانشجویان امروز مدیران آینده و امیدهای آینده و کسانی هستند که نظام به آنان به عنوان سرمایه و فرصت نگاه می‌کند، خاطرنشان کرد: ما برای دانشجویان به عنوان دانشجو ارزش و احترام فوق‌العاده قائلیم و نظام برای شما هم هزینه می‌کند و هم به شما چشم امید دوخته است زیرا شما پدران، مادران و مدیران و امیدهای آینده کشور هستید و می‌توانید مشکلات کشور را با سرانگشت تدبیر حل کنید.


احمدی با بیان اینکه امروزه کشور ما در بهترین شرایط از نظر امنیت، آرامش و در یک کلام به عنوان مستقل‌ترین کشور دنیا در شرایط مطلوبی به سر می‌برد، تصریح کرد: در کشور لائیک ترکیه که حجاب ضد ارزش است تفکر اسلامی را در حد حجاب و اقامه پنج وعده نماز در مساجد را حاکم کرده‌اند اما ظواهر دیگری در آنها نمی‌بینیم.


وی با اشاره به وضعیت کشورهای اطراف ایران گفت: این کشورها به دلیل نداشتن رهبری و مقید و متعهد نبودن به یک خط و نقشه راه دچار گرفتاری‌های بسیار شده و جنایات بسیار در عراق توسط داعش که دست‌پرورده دنیای استکبارند در حال انجام است.


استاندار فارس با بیان اینکه در مسائل سوریه اگر ایران ورود پیدا نکرده بود و تفکر بسیجی و بسیج کردن مردم در عراق و سوریه انجام نشده بود تمام نقشه‌های ابرقدرت‌ها تحقق می‌یافت، عنوان کرد: دشمنان برای از پا انداختن اسلام و مسلمانان از هیچ تلاشی دریغ نکرده و ما باید هوشیاری خود را بیشتر کنیم زیرا امروزه اقتدار جمهوری اسلامی یک حقیقت غیرقابل انکار است.


احمدی با اشاره به اینکه حرکت انقلاب اسلامی یک حرکت توفنده است و بدون شک داعش را پشت سر خواهیم گذاشت، اظهار داشت: اسلام باید در دنیا گسترش پیدا کند زیرا این وعده خداوند است.


وی با بیان اینکه امروز ما دارای دولتی هستیم که منتخب اکثریت مردم است، افزود: ما با مشی اعتدال به سمت دنیا دست دراز می‌کنیم و افق‌های بازی جلوی ماست و تمام سران دنیا متقاضی ملاقات با رئیس جمهور ما هستند جز آمریکا که آن هم ما مانع هستیم.


استاندار فارس تمام اینها را از برکت و صلابت رهبری و روشن بودن راه دانست و گفت: تعلیم و تربیت ما در این نظام معنا پیدا کرده و حل مشکلات اقتصادی و پرونده هسته‌ای ایران تمام تلاش و فکر رئیس جمهور است.


احمدی با اشاره به اینکه دانشجویان باید از شهید مطهری پیروی کنند، خاطرنشان کرد: مشکلات و مسائل این دانشگاه را بررسی می‌کنیم و در انتقال مکان نیز شاید بتوان کاری کرد.


محمد نوبخت، رئیس دانشگاه عالی فرهنگیان شهید مطهری شیراز، نیز در این مراسم هدف از تشکیل این همایش را یادآوری خاطرات شهدای دانشجو در سال 1332 و در زمان بحبوبه انقلاب سال 1357 دانست و بیان داشت: باید یاد شهدا و آرمان‌های آنان را پاس داشت و استکبارسیزی، آزادگی، علم‌آموزی و پایبندی به اصول اساسی نظام جمهوری اسلامی به ویژه اصل ولایت فقیه و پیروی از امامت و رهبری را از شهدا آموخت.


حمیدرضا آذری، مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس، نیز در این مراسم با بیان اینکه باید بهترین امکانات در اختیار شما باشد چون شما مولد جامعه هستید، اظهار داشت: ما در کشوری هستیم که 1 درصد جمعیت دنیا و 29 درصد انرژی دنیا را در اختیار داریم اما وقتی به توسعه می‌رسیم که این پول‌ها را خرج اندیشه افراد کنیم تا تولید ناخالص ملی افزایش یابد.


وی با اشاره به اینکه شما در آینده نزدیک با تدریس خود دانش‌آموزان ما را راهنمایی می‌کنید و شما باید مانند قطب‌نما جهت کشور را در زمینه سیاسی، اقتصادی و غیره تعیین کنید، افزود: ما مشکلات دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری را قبول داریم اما محدودیت داریم.


مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس با بیان اینکه در حال حاضر دولت با مشکل روبه‌روست، خاطرنشان کرد:  باید صبر کرد و انتطارات را بالا نبریم و شرایط جامعه را باید درک کرد؛ اما ما نیز آنچه در توان داریم برای شما به کار می‌بریم و لازم به یادآوری است که برای همین دانشگاه 500 میلیون تومان هزینه شد تا شما بتوانید در این دانشگاه مستقر شوید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار