کد خبر:۳۷۳۹۴۹
در نشست دو روزه کمیسیون مشترک اقتصادی با حضور وزیر اقتصاد انجام می‌شود

امضای 4 یادداشت تفاهم بین ایران و پاکستان/خط لوله صلح، محور اصلی گفتگوها

کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و پاکستان با تمرکز بر مشکلات مبادلات بانکی با ایران روز گذشته آغاز به کار کرد و احتمال می‌رود که 4 یادداشت تفاهم در این نشست به امضا برسد.
امضای 4 یادداشت تفاهم بین ایران و پاکستان/خط لوله صلح، محور اصلی گفتگوها

به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو" به نقل از نیوز اینترنشنال، نوزدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و پاکستان روز گذشته با تمرکز اصلی بر موضوع مشکلات بانکداری با ایران به علت تحریم‌ها، در اسلام‌آباد شروع به کار کرد و انتظار می‌رود که 4 یادداشت تفاهم میان دو کشور در جریان این نشست به امضا برسد.

 

همچنین اسحاق دار وزیر دارایی پاکستان و علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران در مورد یادداشت‌تفاهم‌های معوق به بحث و گفتگو خواهند پرداخت و انتظار می‌رود که از 12 یادداشت‌تفاهم تحت بررسی، 4 مورد به امضا برسد.

 

همچنین مقامات دو کشور در مورد تسریع در اجرایی کردن پروژه خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان و توسعه خط آهن کویته- تفتان و نوسازی بزرگراه بخش نوشکی- دالبندین به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

 

در زمینه واردات انرژی از ایران، دو طرف در مورد واردات 74 مگاوات برق برای بخش مکران استان بلوچستان و 100 مگاوات برق برای منطقه گوادر و 1000 مگاوات برای استان بلوچستان و شبکه برق ملی مذاکره خواهند کرد.

 

این نشست دو روزه، امروز به کار خود پایان خواهد داد.

 

اسحاق دار در سخنرانی آغاز به کار این نشست با اشاره به جدیت مقامات ارشد دو کشور برای رساندن روابط به سطحی جدید، گفت، ما تلاش می‌کنیم تا خواسته مقامات خود را تحقق بخشیم. ما تنها برای توسعه مبادلات تجاری موجود، همکاری‌های اقتصادی و دو جانبه در بخش‌های دیگر تلاش نخواهیم کرد بلکه تلاش می‌کنیم تا این همکاری‌ها را تثبیت کنیم.

 

وی در مورد تحریم‌های ایران گفت، ما از ایران در عرصه بین‌المللی حمایت می‌کنیم و از جامعه جهانی می‌خواهیم تا تجارت با ایران در زمینه کالاهای بشردوستانه را بگشاید.

 

وی افزود: حداقل تا زمان برداشته شدن تحریم‌ها، صادرات اقلام غذایی باید به کشور دوست (ایران) صورت گیرد.

 

وزیر اقتصاد ایران نیز با ابراز خوشنودی از حضور در پاکستان، بر افزایش حجم مبادلات تجاری میان دو کشور و همکاری با پاکستان در حوزه‌های واردات انرژی، ارتباطات، معدن‌کاری، کشاورزی، سلامت و توسعه بخش بانکی از طریق یک چارچوب جامع توافقی، تاکید کرد.

 

قرار است که در حضور دو وزیر ، موضوعاتی نظیر بازنگری در مبادلات تجاری دوجانبه و پیشنهاداتی برای ارتقای آن، بازنگری در موانع تعرفه‌ای و غیر تعرفه‌ای که بر مبادلات دوجانبه لطمه زده است، ایجاد شعب بانکی، احیای شورای مشترک تجاری دو کشور، تسهیل اعطای روادید به تجار پاکستانی و برداشت ممنوعیت واردات میوه از پاکستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار