به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» نقوی حسینی در خصوص سخنان آقای رئیس جمهور در روز دانشجو اظهار داشت: از شرکتکنندگان روز دانشجو برمیآید که بیشتر روز کارکنان دولت باشد تا روز دانشجو! صحبتهای روحانی شامل مطالبی بود که در شأن رئیس جمهور نبود و همچنین با شعار اعتدال، تدبیر و امید سازگار نبود.
وی افزود: آقای روحانی در بخشی از صحبت هایشان به برخی از نهادهای انقلابی اهانت و توهین کردند. نقش نهادهای انقلابی را در کشور و نظام به خوبی میدانیم و در این زمینه نقل قولهای رهبری و امام در ارتباط با این نهادها وجود دارد که نهادها را مشابه با وجود کشور تلقی می کنند اما آقای رئیس جمهور به طور غیرمستقیم به این نهادها توهین کردند.
نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: رئیسجمهور منتقدان را مجددا به رگبار اهانت بستند امروز می گویند منتقدین تازه به دوران رسیدهاند که این با شعار اعتدال سازگار نیست. معتدل کسی است که حرف منتقد را بشنود در حالی که اجازه نمیدهند نمایندگان واقعی تشکلها انتقاد کنند و حرفشان را در دانشگاهها بزنند.
حسینی تصریح کرد: رواج کف و سوت در مراسم رئیس جمهور به چه معناست و واقعا این کارها می خواهد ما را به کجا برساند؟ در مراسمی که رئیس جمهور حضور دارند به امام اهانت می شود و هیچ کس عکس العملی نشان نمی دهد باید این مسائل را در کجا بگوییم. آقای فرهادی زمانی که به مجلس آمدند مواضع شان را در مجلس شفاف مطرح کردند این مواضع ادامه راه نیلیمنفرد نبود، چرا آقای روحانی دوباره این موضوع را القاء کردند و چه ضرورتی دارد که در روز دانشجو این حرفها زده شود؟ اگر در روز معارفه این حرف ها زده می شد قابل قبول بود. این که به مطالب گذشته برگردیم و بگوییم فرهادی ادامه دهنده نیلی منفرد است. میخواستید این را در روز معرفی فرهادی در مجلس می گفتید تا ببینید مجلس چه برخوردی می کند. چرا آنجا نگفتید؟
نماینده مجلس شورای اسلامی با عنوان کردن اینکه ما وکیل الدوله نیستیم بلکه وکیلالمله هستیم، خاطرنشان کرد: ما نمایندگان ملتی هستیم که زجر کشیده اند شهید داده اند و ایثارگرند و ملتی که پای همه منافع نظام از جان و مال خود گذشته اند، ملتی که تحت فشار شدید گرانی های جان گسیخته پای نظام ایستاده اند و دفاع می کنند. نمایندگان ملت نیز پای ملتی که نان خالیشان 40-50 درصد گران شده است ایستاده اند. چرا دولت عزمش را برای رونق اقتصادی جذب نکرده است چرا جلوی گرانی ها را نمی گیرد و چرا به فکر طبقه محروم و ضعیف جامعه نیست و ما از موضع گیری های سیاسی و دعاوی های سیاسی در تعجب هستیم.
وی افزود: این سخنان آقای روحانی به دنبال تنش است و ما احساس می کنیم که تدارک یک فتنه دارد دیده می شود تدراک یکسری مسائل پیچیده، اگر دولت تمام هم و غمش را برای رفع مشکلات اقتصادی بگذارد و موانع تولید را برطرف کند به اقتصاد کشور و رفع بیکاری کمک کند مورد رضایت خدا و هم مورد رضایت مردم است و مجلس نیز در این راه دولت را کمک خواهد کرد. اما دولت در حال حاضر به دنبال انتخابات مجلس و انتخابات ریاست جمهوری است و اینکه در آینده چه اتفاقاتی رقم خواهد خورد مشخص نیست و ما حق داریم که در این زمینه با مردم صحبت کنیم.
حسینی با اشاره به اهداف دولت از دعواهای سیاسی خاطرنشان کرد: دعاوی به خاطر این است ک دولت بتواند مجلس آینده را در دست بگیرد و آرایش سیاسی خودش را در کرسی های مجلس تقویت کند زمانی که آقای روحانی منتقدین خودش را متهم به تازه به دوران رسیده ها می کند این کار چه دردی از مشکلات و بیکاری های مردم حل می کند؟ دعاوی سیاسی هدفمند هستند و هدف آن فتح کرسی های نمایندگی است و نادیده گرفتن وضعیت مردم و اوضاع اقتصادی مملکت بی توجهی به مطالبات مردم است این کار در آینده مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.