کد خبر:۳۷۳۸۰۶
ادب مرد به از دولت اوست(۷)/ شجاعي كياسري در گفتگو با "خبرگزاري دانشجو":

روحانی نياز دولت خود را پذيرش نقد منصفانه قرار دهد

عضو فراكسيون رهروان ولايت مجلس گفت: آقای روحانی بايد نياز دولت خود را پذيرش نقد منصفانه قرار دهد كه هم به صلاح وی و هم صلاح مملكت است.

به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، سيّد رمضان شجاعی كياسری نماینده مردم ساری و میاندرود با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور در روز بزرگداشت 16 آذر در دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: كسانی كه مسئوليت اجتماعی میپذيرند بايد كار خود را در معرض نقد ديگران قرار دهند.

 

وی با بیان این مطلب که دولتها هميشه از نقد گريزان بودهاند، افزود: تنها، عنوان نقد و نقادی را برجسته میكنند امّا نقدهايی كه متوجه تصميم گيریهای آنان میشود را نمیپذيرند.

 

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آقای روحانی بايد نياز دولت خود را پذيرش نقد منصفانه قرار دهد كه هم به صلاح وی و هم صلاح مملكت است.

 

شجاعی كياسری یادآور شد: اصطلاحاتی كه رئيس جمهور درباره منتقدين به كار میگيرند، به گونهای است كه از رئيس يك دولت توقع نمیرود.

 

وي تفاوت نقد و تخريب را گوشزد و خاطرنشان کرد: دولت نياز به دستگيری و كمك دارد، گاهی اين كمك به معنای ايستادن در كنار اوست، گاهی هم به معنای تذكر اشكالات است.

 

گفتنی است، گفتنی است، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در همایش بزرگداشت 16 آذر که در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، گفت: سیاست خارجی ما هرچه موفق باشد به نفع این مردم و کشور است و به نفع ثبات کشور. آن‌ها که امروز مسئولیت سیاست خارجی را بردوش دارند از رئیس دولت گرفته تا وزیر امور خارجه و همه کار‌شناسان، افرادی انقلابی و چهره‌هایی هستند که سوابقشان در انقلاب برخی از آن‌ها مربوط به روزهای اول انقلاب است. یک عده تازه به دوران رسیده که البته ما به آن‌ها هم احترام می‌گذاریم، نمی‌خواهد اینقدر نسبت به آینده و ارزشهای انقلاب و ارزشهای اسلام دل‌نگران باشند. ما همه باید در ارزش‌ها اجماع نظر پیدا کرده و نظر مشترک پیدا کنیم. (متن کامل خبر اینجا)

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار