تصويب 6 رشته جديد براي دانشگاه آزاد بناب
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از تبريز، دکتر فرهاد نژاد ايراني امروز در نشست خبري در شهرستان بناب با اشاره به تعداد رشته هاي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بناب اظهار داشت: براي تبديل کردن اين واحد دانشگاهي از بسيار بزرگ به جامع، بايد تعداد رشته ها و کيفيت آنها رو به بهبود باشد که در همين راستا سياست فعلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بناب افزايش رشته هاي علوم پزشکي، فني و مهندسي و علوم پايه است و در اين بين مقطع کارشناسي ارشد مورد توجه ويژه قرار گرفته است.
وي با بيان اينکه 55 رشته دانشگاهي بدون احتساب رشته هاي پاره وقت در طول 24 سال تاسيس اين دانشگاه در شهر بناب ايجاد شده است، ادامه داد: امسال رشته هاي تربيت بدني در مقطع کارداني و رشته هاي کارشناسي برنامه ريزي آموزشي، مهندسي برق مخابرات، زيست شناسي بيوشيمي، جغرافيا، برنامه ريزي شهري و پرستاري به مجموع رشته هاي دانشگاه اضافه مي شود تا اين واحد صاحب 61 رشته شود.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد بناب با بيان اينکه در آينده نزديک 10 رشته ديگر نيز تصويب خواهد شد، تاکيد کرد: 9 رشته ديگر نيز پيشنهاد شده است که عمدتاً مهندسي هستند و بيشترين تمرکز بر روي رشته هاي مقطع کارشناسي ارشد است.
نژاد ايراني مجموع دانشجويان حال حاضر اين دانشگاه را 10هزار و 200 نفر اعلام کرد و ادامه داد: بعد از افزايش شش رشته، اين تعداد به نزديک 12 هزار نفر مي رسد که دو سوم آن را دانشجويان پسر و بقيه را دانشجويان دختر تشکيل مي دهند.
وي در بخش ديگري از اين نشست خبري گفت: هم اکنون دانشگاه آزاد بناب صاحب 15 هکتار زمين با پنج باب ساختمان آموزشي است که کار ساخت يک ساختمان آموزشي ديگر در فضايي به وسعت 7000 مترمربع شامل چهار طبقه و دو دانشکده در حال انجام، و قرارداد آن بسته شده است که اين دو دانشکده شامل علوم پزشکي و تحصيلات تکميلي خواهد بود.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد بناب با اشاره به اينکه هم اکنون مسجد فاطمه دانشگاه پيشرفت کاري 70 درصدي داشته است، اظهار اميدواري کرد اين ساختمان که در فضايي به وسعت 2200 مترمربع احداث شده است، دهه فجر امسال به بهره برداري برسد.
نژادايراني ايجاد پارکينگ ساختمان اداري واحد، کانال کشي ساختمان، محوطه سازي، خيابان کشي و تکميل سردر دانشگاه را از ديگر اقدامات عمراني برشمرد و افزود: احداث ميهمانسرا و هتل اين واحد در فضايي به وسعت 4500 مترمربع در حال تصويب نهايي است.
وي با تکذيب تمامي شايعاتي که در خصوص کاهش دانشجويان اين دانشگاه و همچنين تعطيلي عمليات عمراني در شهر وجود دارد، تصريح کرد: برنامه ريزي در اين دانشگاه بر روي معيارهاي علمي و کيفيت قرار گرفته است که نتايج آن در ميان مدت و بلند مدت مشخص مي شود و از جمله آنها کسب 150 امتياز طي يکسال براي اين واحد است، در حالي که طي 24 سال گذشته 515 امتياز اخذ شده است و اين امر واقعاً چشمگير است.
رئيس دانشگاه آزاد بناب اذعان داشت: اگرچه در مورد دانشگاه آزاد اسلامي واحد بناب گاهي سياه نمايي مي شود، اما دانشگاه يک محيط علمي است و بايد با رويکرد علمي به مسائل نگاه کنيم و به پژوهش بها دهيم.
نژادايراني توجه به باشگاه پژوهشگران جوان را يادآور شد و جذب استادان و دانشجويان نخبه را در اين مرکز موثر ارزيابي کرد و ادامه داد: مسائل فرهنگي و رفتاري دانشجويان نيز از ديگر شاخصه هاي اساسي است که در اين راستا کميته امر به معروف تشکيل شده تا با راهکارهاي معقول و ملموس، تاثيرگذار باشد و تغييراتي تدريجي در دانشجويان ايجاد كند.
وي تجميع خوابگاه هاي خواهران دانشجو را براي اولين بار از اينگونه اقدامات برشمرد و گفت: در کنار اين مسائل برنامه هاي ارشادي با کمک نيروي انتظامي و روحانيون براي دانشجويان ورودي جديد برگزار مي شود تا از تنش بر اثر اجراي شتاب زده و ناگهاني برخي تغييرات جلوگيري شود./انتهاي پيام/