کد خبر:۳۷۵۰۵۰
دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی:

کاهش قیمت محصولات پتروشیمی عرضه شده در بورس از دی ماه

دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی گفت: قیمت نفت خام و نرخ خوراک واحد های پتروشیمی کاهش یافت و بنابراین از دی ماه امسال قیمت محصولات پتروشیمی عرضه شده در بورس کاهش خواهد یافت.

به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، احمد مهدوی روز دوشنبه در نشست خبری در خصوص تاثیر کاهش قیمت جهانی نفت بر محصولات پتروشیمی، اظهار داشت: کاهش قیمت نفت برای آن گروه از محصولاتی که از خوراک مایع (نفتا) استفاده می کنند ، تاثیر گذار است، اما تاثیری بر محصولاتی که از گاز طبیعی به عنوان خوراک استفاده می کنند، ندارد.

وی خاطر نشان کرد: تاثیر کاهش قیمت نفت خام بر محصولات پتروشیمی در طی یک تا یک ماه ونیم ظاهر می شود و باعث کاهش قیمت محصولات خواهد شد.

دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی اضافه کرد: قیمت محصولات پتروشیمی عرضه شده در بورس از دیماه آینده کاهش خواهد داشت .

مهدوی تصریح کرد: کاهش قیمت محصولات پتروشیمی باعث ضرر شرکت ها نمی شود، زیرا این شرکت ها خوراک اولیه را نیز ارزان تر دریافت می کنند و در نتیجه هزینه های تولید آنها نیز کاهش می یابد.

وی لزوم تعیین نرخ خوراک پتروشیمی ها برای دوره زمانی بلند مدت را مورد تاکید قرار داد و گفت: نرخ خوراک این واحد ها تا زمانی که شفاف نباشد، سرمایه گذاران از این بازار استقبال نخواهند کرد.

به گفته این متخصص، وزارت نفت درصدد کم و اقتصادی کردن نرخ خوراک پتروشیمی ها است، و مسوولان این وزارتخانه اعلام کرده اند که نرخ 13 سنت به ازای هر مترمکعب گاز برای خوراک پتروشیمی، کارایی نداشته است.

مهدوی خاطر نشان کرد: مجلس شورای اسلامی و دولت بایکدیگر برای کاهش نرخ خوراک پتروشیمی ها هم نظرند و اکنون نرخ محصولات پتروشیمی در بورس پنج درصد کمتر از قیمت فوب خلیج فارس عرضه می شود.

دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی اظهار داشت: قطر ماهانه پنج تا 6 هزار میلیارد تومان بیشتر از ایران از میدان گازی پارس جنوبی برداشت می کند، بنابراین به جای مسایل حاشیه ای باید به دنبال افزایش برداشت از این میدان مشترک بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار