آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۶۵۷۸
حقوق بشر از نوع غربی؛

6 ماه تحمل شکنجه به خاطر عشق به پدر/ دادگاه پدر جنایتکار را فقط یک سال به زندان انداخت!

یک دختر 13 ساله بعد از جستجوی فراوان و پیدا کردن پدر گمشده اش از طریق شبکه فیس‌بوک، به خانه پدرش نقل مکان می‌کند و اتفاقاتی رخ می‌دهد که دختر بی‌گناه هیچگاه فکرش را نمی‌کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ یک دختر دانش آموز که اسمش فاش نمی شود بعد از مدتها جستجو سرانجام مکان پدرش را از طریق نوشته های شبکه اجنماعی فیسبوک او پیدا کرد.

 

پدر این دختر 13 ساله که همیشه فردی دائم الخمر بود به دلیل رفتارهای منزجر کننده اش مدتها پیش بی دلیل خانواده خود را رها کرد.

 

دادگاه گزارش می دهد که دختر نوجوان بعد از ملاقات با پدرش از او در خواست کرده بود که اگر اجازه بدهد می خواهد در خانه پدرش زندگی کند. بعد از آن دختر 13 ساله به خانه پدر 41 ساله اش در یورکشیر انگلیس نقل مکان کرد. اما پس از مدتی، مستی و خوی حیوانی پدر باعث شد تا دختر نوجوانش را مورد شکنجه‌‌های بی‌رحمانه قرار دهد . این دختر در طول 6 ماه به طور مکرر روزانه در اتاقی تاریک مورد شکنجه پدرش قرار گرفت.

 

دادگاه شفیلد گزارش می دهد که اولین بار شکنجه زمانی اتفاق افتاد که دختر انگلیسی بر روی مبل خانه خوابیده بود که پدر مست وارد خانه شد و تصمیم گرفت برای لذت بردن دختر بی‌گناه که عاشقانه او را دوست داشت وی را مورد شکنجه قرار دهد.

 

این پدر روانی دست و پای دخترش را بست و شروع با پاره کردن بدنش با چاقو کرد و سپس او را با سیگار سوزاند تا از زجر کشیدن دخترش لذت ببرد.

 

مامور پرونده آقای تیموتی کاپستیک بیان کرد: پس اولین شکنجه پدر که می‌دانست دختر فرار می‌کند و همه چیز برای پلیس فاش می سازد در اتاق تاریکی در طبقه منفی یک خانه زندانی کرد و هر روز زمانی که مست بود به سراغ او می‌رفت و دختر بی‌گناه تا سر حد مرگ شکنجه می‌داد.

 

در روزهای بعد آن پدر شیطان صفت به طور منظم دخترش را وادار به خوردن مشروبات الکلی کرد و سپس او را به روش‌های مختلف مورد آزار و اذیت قرار می‌داد.

 

در گزارش پلیس آمده است: بعد از 6 ماه دختر 13 ساله سرانجام از خانه پدرش نقل مکان می کند و سراغ یک مددکار اجتماعی می رود و از اتفاقی که برایش افتاده است می گوید و بعد از آن دختر جریان را برای پلیس بازگو می کند.

 

پلیس مدارکی را در گوشی همراه پدر پیدا می کند که نشان می داد او دخترش را چگونه شکنجه کرده است.اما این مرد در بازجویی های پلیس داشتن هر گونه رفتار غیرانسانی با دخترش را تکذیب کرد.

 

با وجود ماهیت کثیف جنایت این پدر اما دادگاه او را تنها برای 1 سال زندانی کرد و از مشاوران خواست تا با پدر جنایتکار صحبت کنند تا در روش برخورد با فرزندش تغییر دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار