آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۶۸۹۱
ويژه يوم الله 9دی/ نجابت در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

كسانی كه خود از كاه كوه می‌سازند، می‌گويند لكه‌های سياه گذشته را فراموش كنيم/ تشديد تحريم‌ها از لطمه‌های جدی فتنه 88 بود

نماينده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: کسانی که می‌گویند ما باید لکه‌های سیاه گذشته را فراموش کنیم، نگاه کنید که خودشان در نقد دولت‌های گذشته، چگونه از کاه کوه می‌سازند، امّا نوبت به نظام که می‌رسد می‌گویند باید فراموش کنیم.

حسين نجابت در گفتگو با خبرنگار سياسی «خبرگزاري دانشجو»؛ هدف اصلی قیام مردم در ۹ دی ۸۸ را مقابله با فتنه گران عنوان کرد و با اشاره به حرمت شکنی‌های فتنه گران از جمله آتش زدن اموال عمومی، شعارهای روز قدس و توهین به عکس امام (ره) گفت: مردم آستانه تحملشان به پایان رسید و عکس العمل نشان دادند که منجر به حماسه ۹ دی شد.

 

وی برخورد نظام با فتنه گران را توأم با منطق عنوان کرد و گفت: مسئولین و در رأس همه مقام معظم رهبری مکرراً خواستار حاکمیت قانون شدند و اینکه اعتراضات به شکل قانونی انجام بشود، حتّی امتیازاتی از جمله بازشماری ده درصد از کل آراء به آن‌ها داده شد امّا نپذیرفتند.

 

وی در خصوص زمینه‌های ایجاد حصر سران فتنه گفت: سران فتنه نه تنها به قانون تمکین نکردند، بلکه به نظام تمامیت خواه غرب متوسل شدند و در براندازی نظام با آن‌ها هم آهنگ شدند و این بزرگ‌ترین جرمی بود که آن‌ها مرتکب شدند و باید با آن‌ها برخورد می‌شد، از این رو بعد ازهمایش خودجوش مردم در ۹ دی، نظام به وظیفه‌اش عمل کرد و حصر اتفاق افتاد.

 

نجابت به آسیب‌هایی که فتنه۸۸ به کشور وارد کرد اشاره کرد و گفت: ما در فتنه لطمات سنگینی خوردیم که مهمّ‌ترین آن‌ها، رکورد حضور هشتاد و پنج درصدی مردم بود که بر باد رفت و موجب گستاخ شدن نظام سلطه شد.

 

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس، تشدید تحریم‌ها را یکی دیگر از لطمات فتنه ۸۸ عنوان کرد و گفت: دشمنان که احساس کردند از حمایت داخلی نیز برخوردارند، تحریم‌ها را شدید‌تر کردند.

 

وی ادامه داد: دشمنان فضای انتخابات را رصد می‌کردند و با نظرسنجی‌هایی که انجام داده بودند از نتیجه احتمالی انتخابات باخبر بودند، از این رو به پیشواز انتخابات رفتند و روز ۲۰ خرداد ۸۸ یعنی دو روز قبل از انتخابات، اوباما به رهبر انقلاب نامه‌ای نوشت که لحن ملایم تری نسبت به گذشته داشت. امّا فتنه گران همه چیز را به هم ریختند و در نتیجه آن‌ها باورشان شده بود که می‌توانند نظام را سرنگون کنند و خیال کرده بودند که با حمایت مالی از تعدادی اراذل و اوباش می‌توانند همانند اوکراین در ایران انقلاب مخملی انجام دهند.

 

نماینده تهران مسئولیت این خسارات را متوجه سران فتنه دانست و گفت: آن‌ها با لجاجت مردم را به خیابان دعوت کردند و به نصایح بزرگان گوش نکردند. الان نیز حداقل کاری که انتظار می‌رود انجام دهند این است که به خطای خود اعتراف کنند و در پیشگاه خداوند و ملّت توبه کنند.

 

وی افزود: به نظر من بزرگ‌ترین اشتباه سران فتنه این بود که برای اولین بار به طور علنی با نظام سلطه و دشمنانی که با بلندگوهای تبلیغاتیشان علیه نظام فعالیت می‌کردند هماهنگ شدند. و اگر بگویند که ندانسته این اتفاق رخ داده، خودشان را به تجاهل زده‌اند.

 

نجابت با اشاره به برخی تلاش‌ها برای سبک جلوه دادن جرم فتنه گران خاطرنشان کرد: کسانی که می‌گویند ما باید لکه‌های سیاه گذشته را فراموش کنیم، نگاه کنید که خودشان در نقد دولت‌های گذشته، چگونه از کاه کوه می‌سازند، امّا نوبت به نظام که می‌رسد می‌گویند باید فراموش کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
یب غم
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۴
مرگ بر فتنه گر
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار