کد خبر:۳۷۷۰۱۲
در ٢٧٦ روز امسال با ٣,٤ میلیارد لیتر کاهش ثبت شد

مصرف بیش از ٦٠ میلیارد لیتر انواع فرآورده نفتی در کشور

 مصرف چهار فرآورده اصلی (بنزین، نفت گاز، نفت کوره و نفت سفید) در ٢٧٦ روز امسال به بیش از ٦٠ میلیارد لیتر رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ٣,٤ میلیارد لیتر کاهش داشت. 

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» از شانا، از ابتدای امسال تا پایان آذرماه، روزانه به طور میانگین ٦٩,٨ میلیون لیتر بنزین، ١٠٢ میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر نفت گاز، ٣٧.٩ میلیون لیتر نفت کوره و ٨.٧ میلیون لیتر نفت سفید مصرف شده است.

 

بر پایه این گزارش، به طور کلی در ٢٧٦ روز امسال، ٦٠ میلیارد و ٣٦١ میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر انواع فرآورده نفتی مصرف شد که این مقدار در قیاس با مدت مشابه پاسال، سه میلیارد و ٣٤٩ میلیون و ٧٠٠ هزار لیتر کاهش داشته است.

 

این گزارش حاکی است که از ابتدای امسال تا پایان آذرماه، ١٩ میلیارد و ٢٦٤ میلیون و ٨٠٠ هزار لیتر بنزین، ٢٨ میلیارد و ٢٣٤ میلیون و ٨٠٠ هزار لیتر نفت گاز، همچنین ١٠ میلیارد و ٤٦٠ میلیون و ٤٠٠ هزار لیتر نفت کوره و دو میلیارد و ٤٠١ میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر نفت سفید مصرف شده است.

 

مقایسه آماری مصرف این فرآورده های نفتی در بازه زمانی ٢٧٦ روز امسال با مدت مشابه سال قبل حکایت از آن دارد که مصرف بنزین و نفت گاز دو درصد رشد و مصرف نفت کوره نیز ٢٧ درصد کاهش داشته است.

 

همچنین مقایسه مصرف نفت سفید ٩ ماه امسال با مدت مشابه پارسال (دو میلیارد و ٦٧٧ میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر) نیز از کاهش ١٠ درصدی این فرآورده نفتی حکایت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار