آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۷۶۱۷
در جلسه شورای اقتصاد به ریاست جهانگیری صورت گرفت

تصویب بزرگ‌ترین برنامه توسعه‌ای وزارت نفت در میادین مشترک نفتی

طرح توسعه یکپارچه میادین مشترک نفتی غرب کارون با هدف ایجاد ظرفیت تولید روزانه ۵۵۰ هزار بشکه نفت و با سرمایه گذاری ۱۵. ۲ میلیارد دلار قرار است با زمانبندی اجرا طی ۴ سال و بازپرداخت تا سال ۱۴۰۰ به انجام برسد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، اسحاق جهانگیری در جلسه شورای اقتصاد که ظهر امروز (دوشنبه) برگزار شد، این طرح را از مهم‌ترین تصمیمات دولت در ارتباط با میادین مشترک نفتی دانست و اظهار امیدواری کرد با اجرای این طرح شاهد تحول در پارس جنوبی و میادین مشترک نفتی باشیم. معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به تصویب طرح گازرسانی به باقیمانده شهر‌ها و روستاهای سراسر کشور در این جلسه، اظهار داشت: تکمیل شبکه گازرسانی به شهر‌ها و روستاهای کشور برگی زرین و از افتخارات بزرگ جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود که براساس آن همه مردم از پایتخت تا دورافتاده‌ترین روستا‌ها از امکانات یکسان برای بهره برداری از گاز طبیعی برخوردار خواهند شد.


مهندس زنگنه وزیر نفت نیز در این جلسه درخصوص طرح توسعه یکپارچه میادین مشترک نفتی غرب کارون و احداث خط لوله انتقال نفت خام و پایانه‌های صادراتی در بنادر بهرگان و جاسک به ارائه گزارشی پرداخت و از این طرح بعنوان بزرگ‌ترین برنامه توسعه‌ای وزارت نفت نامبرد و افزود: این میدان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین میادین نفتی در کشور محسوب می‌شود و با اجرای این طرح شاهد افزایش ظرفیت تولید نفت کشور خواهیم بود.


وی همچنین در مورد طرح تکمیل شبکه گازرسانی کشور افزود: با این کار علاوه بر افزایش رفاه شهروندان، شاهد صرفه جویی در مصرف میلیارد‌ها لیتر انواع سوخت مایع خواهیم بود که نتایج مثبت زیست محیطی فراوانی نیز در بر خواهد داشت.


طرح توسعه یکپارچه میادین مشترک نفتی غرب کارون با هدف ایجاد ظرفیت تولید روزانه ۵۵۰ هزار بشکه نفت و با سرمایه گذاری ۱۵. ۲ میلیارد دلار قرار است با زمانبندی اجرا طی ۴ سال و بازپرداخت تا سال ۱۴۰۰ به انجام برسد.


طرح گازرسانی به باقیمانده شهر‌ها و روستا‌ها از طریق خط لوله، سی ان جی، و سایر روش‌ها نیز با سرمایه گذاری حدود ۴. ۷ میلیارد دلار قرار است به بیش از ۲ میلیون و ۳۶۰ هزار خانوار شهری و روستایی گازرسانی کند. در این طرح به باقیمانده شهر‌ها و روستاهای کشور که حداقل دارای۲۰ خانوار و یا ۱۰۰ نفر ساکن هستند گازرسانی خواهد شد.


در ادامه این جلسه درخواست وزارت نیرو مبنی بر واگذاری اوراق مشارکت برای اجرای طرح‌های بخش آب به ارزش ۷۵۴۰ میلیارد ریال مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و پس از ارائه توضیحات لازم به تصویب رسید.


درخواست وزارت جهاد کشاورزی در خصوص اخذ مابه‌التفاوت از برنج و شکر وارداتی، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار