پایان کار اولین کنفرانس بلندمرتبه‌سازی با حضور مسئولان
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۰۳۱۴

پایان کار اولین کنفرانس بلندمرتبه‌سازی با حضور مسئولان

مراسم اختتاحیه اولین کنفرانس بلندمرتبه‌سازی در ایران و خاورمیانه (بحث‌های مقدماتی) یکشنبه 21 دی 93 ساعت 8:30  صبح در سالن اصلی برج میلاد برگزار می‌شود.
پایان کار اولین کنفرانس بلندمرتبه‌سازی با حضور مسئولان

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، این مراسم با حضور سید محمد بهشتی رییس پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و دبیر کنفرانس، پیروز حناچی معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی، محمدسعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری و دبیر شورای راهبردی و تلفیق کنفرانس و مهندس شادمهر راستین دبیر اجرایی کنفرانس آغاز می‌شود،

 

در ادامه مراسم پس از قرائت بیانیه اولین کنفرانس بلندمرتبه‌سازی، دکتر رضا مکنون رییس دفتر توسعه پایدار دانشگاه امیرکبیر و دبیر کارگروه ساخت و ساز پایدار و مهندس سیدمحمد پژمان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن سخنرانی خواهند کرد.

 

اولین کنفرانس مقدماتی بلندمرتبه‌‌سازی در ایران با حمایت وزارت راه و شهرسازی با هدف بررسی چالش‌های پیش‌روی بلندمرتبه‌سازی در ایران و ارایه توانمند‌ی‌های مهندسی کشور و بهره‌مندی از اندیشه‌های صاحب‌نظران، مدیران بخش‌های دولتی و خصوصی، استادان دانشگاه و دیگر دست‌اندرکاران این حوزه 19، 20 و 21 دی 93 در سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار شد و با برپایی مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار